En strålande morgon!

En strålande morgon!

Inatt har jag nog sovit den utmattades hårda sömn, och jistanes vad det var välbehövligt! Det blev inte så många timmar, men jag sov hårt utan att vakna hela tiden. Bara det är ju fantastiskt!

Jag brukar sova med fönstret lite öppet, både för att få in sval luft och för att höra fåglarna kvittra på morgonen. Men jag hade glömt att öppna fönstret, så jag fick se till att göra det för att höra den livsviktiga fågelsången😆

Idag känns det som att det kommer att bli en lite bättre dag. Den tunga känslan var inte med mig från start iallafall, och den nästan chockblandade sorgen efter vad som hände häromdagen känns mera hanterbar. När jag står på balkongen och tittar ut över gården slås jag av hur vacker dagen är, och jag vill verkligen göra något bra av den!

 

 

 

42 thoughts on “En strålande morgon!

  1. Ja det är det verkligen!😊 Man får äntligen lite ork! När man har sovit dåligt en lång tid går man ju nästan som i en dvala!

 1. Vad skönt att du inte vaknade något! 🙂 Så härligt att få en bra sömn, jag hade svårt att somna igår kväll, och vaknade under nattens gång tyvärr! 🙂

  1. Ja det var verkligen så otroligt välbehövligt, för jag var helt slut. Annars är det oftast som du beskriver hur du sov. Så jag önskar dig en god sömn när det är så dags!😊

 2. Så skönt att du fick sova ut ordentligt. Lite lättare att få en fin dag när man har fått sin välbehövliga sömn. Önskar Dig en jättefin dag 🙂 Kram <3

  1. Ja det var helt underbart att äntligen lyckas få lite välbehövlig sömn!😃 Ha en jättefin dag du också!😃 Kram!❤️

 3. Sömn är ju så otroligt viktigt och behövligt 🙂 Hoppas att din dag blev riktigt bra och att du känner dig utvilad 💖 Att sova med öppet fönster är ju både smart och hälsosamt, för då får en frisk luft på både morgon och kväll 🙂

  1. Tackar!😄 Ja dagen blev bra! Sömnen gör nytta när man inte vaknar hela tiden. Det är samma sak för mig – fågelsång är frid!

 4. Härligt ibland behöver man verkligen sova ut ordentligt, Det gjorde jag idag!
  Svar: Ja trasslet slipper man så skönt jämförde med ett par andra lurar som trasslade direkt. Ja man är ju det och vill inte utsätta sig i onödan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: