Trodde aldrig jag skulle säga detta…

Trodde aldrig jag skulle säga detta…

 

Jag är verkligen en sommarmänniska, och vintern skulle jag klara mig helt utan. Varma dagar har jag aldrig fått nog av. Regniga sommardagar har alltid varit ovälkomna, och särskilt under de somrar då det har regnat så mycket att man skulle ha börjat rosta om det  varit möjligt.

Men nu ska jag säga något jag aldrig trodde: Jag har fått lite nog av värmen just nu! Jag är trött på att inte kunna sova om nätterna, för då orkar jag ännu mindre när det är hett ute om dagarna. Det måste ju gå att göra något annat än att bada i kallt vatten.

Jag trodde aldrig att jag skulle stämma i kören som klagar när det är varmt ute. Men nu är jag jätteglad för regnet och mest eftersom torkan ställer till så mycket elände. När det har regnat ett tag kan det få bli soligt och varmt igen – lagom varmt! 🙂

0

6 svar på ”Trodde aldrig jag skulle säga detta…

    1. Ja tyvärr tar alltid sommaren slut fortare än vad iallafall jag vill. I vinter kommer jag att ha glömt hur utmattad jag var av hettan och längta efter värmen igen 😀

    1. Ja man kan tydligen få liiite för mycket av det goda även om man inte trodde det 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *