Spänning och förväntan

Spänning och förväntan

Just nu känner jag mig lite som ett barn inför julafton – fylld av spänning och förväntan – trots att det är långt kvar till hösten. Men det är mycket som ska målas innan dess, och tiden går fort. Senaste dagarna har jag försökt bestämma mig för vad som ska stå i marknadsföringsmaterialet, för deadline går ut om några dagar. Vad som ska stå i texten börjar klarna nu. Men så är det det här med att bestämma sig för en bild. Det är inte världens lättaste beslut när man har stor bredd på vad som ska visas upp. Som om det inte är svårt nog att bestämma sig för ett tavelmotiv, så ska även smyckena visas samtidigt, vilket jag inte har berättat tidigare. Men så blir det, och det ska bli superkul att visa upp bredden av allt jag skapar.

Nu när utställningen är ett faktum, har jag kommit på så mycket annat som behöver fixas också. Jag skulle t ex behöva ordna visitkort. Det skulle vara toppen att ha en riktig hemsida också, men jag saknar tyvärr kunskap om hur man gör en sån. Jag lyckas inte ens lösa strul med bloggen när det uppstår. Dessutom skulle mina tafatta försök äta upp tiden jag behöver till mitt skapande. Så en hemsida får bli ett projekt för framtiden. Som tur är så är det inte jag som ska göra marknadsföringen, så jag behöver bara lämna ifrån mig text och bild.

Bakgrund till en ny tavla.

Nu ska jag måla vidare på bakgrunden till en tavla. På bilden ovanför kan du se den på staffliet i min soldränkta ateljé. Jag målar på flera tavlor samtidigt, för det tar lite tid för oljefärger att torka mellan färglagren. I min ”smyckesverkstad” ligger material upplagt för nästa smycke jag ska skapa. Jag växlar mellan olika sorters skapande efter vad jag känner för i stunden. Inspirationen och kreativiteten måste få vara fri.

Nu ska jag fortsätta måla, och jag berättar mer en annan gång 🙂 Jag önskar alla en fin kväll! 🙂

0

28 svar på ”Spänning och förväntan

 1. Kan säkerligen hjälpa om dig med hemsida om du skulle behöva min hjälp. Vad spännande! Längtar med att få se nästa skapelse ????

  1. Tack så jättemycket! Ja hjälp kommer jag tveklöst att behöva. Vet bara att hemsidan ska vara på WP i samma webbhotell som den här bloggen, men hur den görs saknar jag kunskaper om. Det kommer iallafall flera inlägg så småningom.

  1. Tack så jättemycket! 🙂 Ja det ska bli så himla roligt! Ja det sägs ju att det inte ska vara så svårt, men jag har ingen aning om hur man gör. Dessutom ska allt som ska stå i marknadsföringen vara klart den här veckan, och tills dess kommer jag inte ha någon hemsida att hänvisa till.

 2. Spännande med utställning. Verkar vara mycket att tänka på. Skulle det inte gå att bygga en som en bildblogg som hemsida, med eget domän, för din konst. En tavla per inlägg

 3. Så kul det verkar vara med en utställning. Skönt att du bara behöver fixa bild och text så sköter någon annan marknadsföringen. Så du gör egna smycken också? Hoppas du får till både bild och text till deadline.

  1. Ja det ska bli jätteroligt! Jag gör smycken också, så det är så bra att jag kan visa dom också samtidigt. Ja deadline är nära nu så jag måste få till det.

 4. Grattis! Vad kul att det blir av att du får ställa ut.
  Det är först då som det blir verkligt som alla saker kommer vad man måste göra. Men det kommer ordna sig. Det kommer att bli bra. Kul att du även ska visa upp dina smycken.
  Skönt att någon har hand om din marknadsföring.
  Jättefin tavla.
  Ja, ta hemsidan när du känner att det andra har lagt sig.

  Lycka till! Ta hand om dig och va rädd om dig❣️

  1. Tack så jättemycket snälla du! 😀 Ja det dyker upp allt möjligt vartefter, men jag hoppas att det löser sig. Ja hemsida lär få vänta, för det håller inte att ta på sig för mycket samtidigt. Vill inte spä på hjärntröttheten med att stressa fram sånt som jag inte klarar.
   Tavlan på bilden är bara en bakgrund, men nu har jag börjat på motivet den ska ha 😀

   Ta hand om dig och var rädd om dig! 😀 <3

 5. Så himla spännande! Berätta gärna mer om du vill 🙂
  Vart ska du ha utställningen nånstans? 🙂
  Skulle verkligen också vilja ha det nån gång, det är en lite dröm hos mig<3

  Ha en fin kväll! Kram

  1. Ja det ska bli så himla spännande! 😀 Jag kommer att skriva inlägg och berätta framöver när detaljerna faller mera på plats. Om du har som dröm att ställa ut så kan du göra det. Jag kan om du vill tipsa dig om olika sätt att få möjlighet att göra det<3

   Ha en fin dag! Kram

 6. Gud så roligt hjärtat, jag blir så glad för din skull ska du veta <3 Lycka till och när det blir av, försök att ta så många bilder du kan och dela med dig utav de i bloggen 🙂 kram <3

  1. Åh tack så jättemycket snälla du! 😀 <3 Ja jag kommer fota och dela med mig i bloggen:) Kram!<3

 7. men va spännande med utsällning . otäckt med yrsel
  ja letade efter nåt inlägg med mormors ängel ?
  vet jag tror på ande livet änglar skydds änglar o allt det där
  Vet du var du ska göra visitkort ? Gjorde nånstans det va 100 gratis . kan se om ja hittar mitt nånstans
  hemsida Du kan väl göra en blogg till ? Jag sålde ljus o la ut olika inlägg o visningsbilder mm och hade en blogg ja gjorde som du denna. Bättre än inget eller?

  Fina bilder på dej kram

  1. Tack så jättemycket! Ja det ska bli så spännande och roligt! Tack för tipsen! Jag har funderat på att göra en blogg till, och jag tar gärna emot tips om var man kan göra visitkorten 🙂
   Jag såg att du hittade inlägget:) Jag tror också på änglar och på andevärlden.

   Kram!<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *