Gott Nytt År!

Gott Nytt År!

Så är 2022 snart till ända, och det känns skönt – ja på något sätt rentav befriande. Året som har gått har varit otroligt tufft på sätt som jag inte ens hade kunnat fantisera om för ett år sedan. Men det har förstås också haft sina bra och ljusa stunder, varav en del har varit helt fantastiska.  Jag har tänkt igenom allt som har hänt under året, och har också mina tankar, drömmar och planer för året som snart tar sin början. Men det tänkte jag skriva om i ett annat inlägg. Det kommer som det ser ut att bli ännu ett förändringarnas år. Till 2023 tar jag med mig livets lärdomar, och en stor tacksamhet för det som ändå har varit bra i allt det svåra.

Men nu vill jag önska mina läsa ett riktigt Gott Nytt År! Må ljusa tider skina över oss alla.

0

28 svar på ”Gott Nytt År!

 1. Det är verkligen många som har haft det tufft med olika saker detta år. Som ser fram emot ett nytt år med utveckling hos sig själva. Ska bli intressant att se vad du delar med dig av inför 2023. Gott nytt år ?

  1. Tack!? Ja jag vet inte om det är så, men det känns som att det är fler än vanligt som har haft ett tufft år. Men svårigheterna leder förhoppningsvis till någon form av insikter och utveckling, eller till något positivt i slutändan.

 2. 2022 var lite bättre än 2020 och 2021, men jag hoppas att 2023 blir mycket bättre! Vi behöver ett bra år. Önskar dej ett magiskt 2023.

 3. Livet är verkligen inte ens dans på rosor. Och verkligen inte hur det ser ut på sociala medier för många. Är så glad att folk kan skriva om att det varit tufft och jobbigt. Och inte bara skriver om att allt är så bra. För det känns verkligen omöjligt att man bara kan ha ett så himla bra år med utan motgångar. Hoppas du fick en fantastisk nyår.

  1. Tack! Nej ibland är livet som en barfotadans på en rulle taggtråd. Jag är också glad när folk är ärliga om hur det är, istället för att bara visa upp en perfekt fasad i sociala medier – vilket är väldigt vanligt.

  1. Tack så roligt att höra! Jag är jätteglad att du hittade tillbaka till mig, för då hittade jag tillbaka till dig?

 4. Bra att du kan se det fina i det svåra. Hoppas ditt 2023 blir bättre och ljusare för dig. Själv blev 2022 ett rätt så bra år ändå då jag blev av med min borderline diagnos.

  1. Tack! Ja jag tror att det är ett av få sätt att ta sig igenom svårigheter på ett uthärdligt sätt.
   Jag kan förstå att det kändes bra för dig.

 5. Alltid på ett sätt skönt att lämna ett år bakom sig även att blicka tillbaka på och minnas och även som sagt lämna det.

  Här var det ett bra nyår för oss, God fortsättning

  1. Härligt att ni hade ett bra nyår! Ja man minns ju även när man har lämnat året bakom sig, men det gäller att ha större vindruta än backspegel.

 6. Gott nytt år till dig med! Jag tror att även motgångar kan få en att utvecklas och lära sig men jag hoppas du får ett lugnare år efter allt som skedde 2022. Även jag hoppas på ett lugnare 2023 då 2022 var väldigt intensivt 🙂

  1. Ja jag är övertygad om att motgångar kan få en att utvecklas och lära sig saker. I stunden när det är som värst kan det vara svårt att se något positivt alls, men man får välja ett förhållningssätt som gör en mottaglig för lärdomarna. Vi får hoppas på ett lugnare 2023 för oss båda?

 7. Känns som att 2022 har varit ett tufft år för många. Vi har alla våra motgångar och fina stunder att bära. Ser fram mot att få läsa mer om dina tankar framöver. Det är verkligen svårt att tänka sig innan hur saker och ting kommer bli. ”Facit” har ingen. Önskar dig ett gott nytt år och hoppas att året blir som du önskar.

  1. Tack! Ja det känns verkligen så. Men det är väl tur att man inte har något facit i förväg om hur året ska bli, för det vore hemskt att gå och vänta in hemska händelser och upplevelser.

 8. Ja tkr det är bra hur du reflektera på det som varit bra o inte varit bra. Låter lite som mitt år fast från andra saker för alla har ju olika saker man får igenom.

  God fortsättning ?

  1. Tack! Ja vi går ju alla igenom en massa olika saker, och jag tror att man behöver reflektera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *