Var tog jag vägen?

Var tog jag vägen?

Försvann jag den där kvällen vid spökslottet (som jag skrev om i förra inlägget)? Man skulle nästan kunna tro det. Dagar blev snabbt till veckor av tystnad. En lång tid av tystnad, som för varje dag bet sig fast lite hårdare. Sommaren har kommit och gått, och återigen ligger allt jag längtade efter bakom mig. Husbilen står parkerad på gården, och det njutbara livet i rullning är över för i år. Jag har inget emot att vara hemma igen, men det känns alltid vemodigt att lämna semestern bakom sig. Så även denna sommar, trots att vi lyckades pricka in de regnigaste veckorna för husbilsåkandet.

Den här semestern har jag inte skrivit många ord. Vi befann oss ofta där mobilen hade dålig eller obefintlig kontakt med omvärlden, så då fick det vara. Jag fotade som vanligt och tänkte att jag skriver sen. Eller imorgon. Eller när vi är nånstans med bättre täckning. Tillsist blev tröskeln att komma igång att skriva för hög. Men nu fick jag inspiration igen. En vänlig kommentar kan göra så mycket. Att få veta att det finns någon som saknar det man skriver värmer hjärtat och väcker den hårt sovande skrivlusten till liv.

I brist på inlägg från tiden i rullning delar jag med mig av några bilder jag tog. Nedan kan beskådas utsikten från bilen en vacker kväll på Öland.

Även detta år åkte vi till kraftplatsen Ale Stenar. Jag hade en helt fantastisk och oförglömlig upplevelse där i år.

Så delar jag en bild på min huslighet i husbilen? Av någon mystisk anledning tycker jag att matlagning är roligare i bilen.

Jag hade hoppats på sköna dagar på Skånes underbara sandstränder, men då det inte regnade blåste det ganska kallt. Så det blev som bäst en promenad med frusna fötter?

Det kan bli så att jag skriver och berättar lite i efterhand om vad vi har haft för oss. Jag ska i vilket fall som helst inte söva någon med att skriva ifatt allt i detta inlägg.

Jag önskar alla en riktigt fin helg, och håller tummarna att skrivlusten håller i sig!?

0

26 svar på ”Var tog jag vägen?

  1. Åh tack så jättemycket snälla du! Ja det värmde så mycket i hjärtat det du skrev❤️
   Ja att laga mat och äta i husbil och husvagn tror jag är likvärdigt mysigt, och något jag gärna skulle ha fortsatt med långt in på hösten?

 1. Välkommen tillbaka ? men det va ju härligt att även ta semester från bloggen det kanske du behövde ?.. Ja jag gillar med campinglivet det är så mysigt att bo i husvagn och laga mat och bara vara när man campar ?

  1. Tackar!? Nej det är få saker som tar emot så mycket som att avsluta semestern, och en riktig bloggtorka blöter man inte upp med lätthet?

 2. Ibland tror jag det är lätt att det blir så, att man inte skriver på ett tag av olika anledningar och sedan är det svårt att komma tillbaka. Men bättre sent än aldrig tycker jag =) Hoppas skrivlusten är tillbaka och vi får läsa mer om dig och dina dagar =)

 3. Åh vad jag håller med dig; Det är alltid med ett vemod man lämnar semestern… som man längtar och så svischar den bara förbi! Ni verkar ändå haft det mysigt trots regn 🙂

  1. Ja tänk om semestern kunde kännas lika lång som sega november t ex! Men oavsett vädret så har det varit mysigt?

 4. Vad kul att du är tillbaka. Vi som ofta skriver till varandra blir ju som en liten familj, och försvinner någon blir ju hen saknad. Man undrar vad som hänt osv. Hoppas inspirationen infinner sig och att du kommer igång igen.

  1. Tack så jättemycket!? Det känns skönt att veta, och hjälper till att lyfta upp en ur svackorna. Jag hoppas komma igång ordentligt igen. Har ett nytt inlägg på gång, men vet inte om jag får det färdigt idag.

 5. Vad roligt att du känner att du har fått tillbaka lite skrivlust ?i bland när man väl tar en bause kan man få lite problem att börja i gen mysigt det ser ut i fönstret från husbilen ska bli kul att läsa nästa inlägg

  1. Tackar så mycket!? Ja nu känns det som lusten är tillbaka, så jag har rentav ett nytt inlägg på gång?

 6. Gud va ja har saknat dig undrat vars tusan du höll hus 🙁 Men så glad att se att du skriver igen wohooo!!! Hoppas att du mår bra fina du 🙂 och vilka bilder du har tagit – woooow 😀 helt sjukt fina bilder vännen.

  Ja de går segt att börja blogga igen när man varit tyst o inte bloggat på ett tag men ja hoppas att du kommer ifatt

  1. Åh tack så jättemycket snälla du, så gullig du är!❤️ Jag hoppas komma igång ordentligt nu. Blev inte klar idag med inlägget jag började med, det jag är på gång?

 7. Har saknat ditt skrivade och saknat att få mail om nya inlägg från dig. Jag har oxå haft massor med veckor utan skrivande. Har hänt så otroligt mycket här hemma med sambon som krånglat (han fick ett återfall i början av sommaren) så har varit helt själv med dottern och försökt pussla ihop dagarna med jobb och förskola och vardag. Nu är allt mycket bättre och han får jätte bra hjälp och hans motivation är barnen som tur är. Hoppas ni haft en fin semester i varje fall ❤️❤️

  1. Åh tack så jättemycket snälla du!❤️ Men så tråkigt att du har haft det så jobbigt! Kan verkligen förstå att inte bloggandet får förtur en sån situation. Skönt att din sambo har fått hjälp så att allt är bättre nu❤️ Ja semestern har varit fin, och kunde gärna ha fått vara lite längre!?❤️

 8. För några dagar sedan eller redan förra veckan tänkte jag på dig och undrade hur du hade det och nu är du tillbaka. Kul att få höra lite om din sommar. Ja laga mat är kul, ännu roligare att äta 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *