Bland det vackraste som finns

Bland det vackraste som finns

Det är tur att man inte är tvungen att välja ut vad som är det allra vackraste som finns, för det vore helt omöjligt! Min lista över vad som är vackert är hur lång som helst, men högt upp kommer rosor. Det är något väldigt speciellt med dessa skönheter, och jag är lika glad varje sommar att få se dom blomma. Än har inte alla slagit ut, och jag väntar otåligt på att få se mängder av knoppar öppna sig. Idag tänkte jag visa några av de rosor som lyser upp trädgården än så länge!?

Hoppas att mina kära rosor kunde sprida lite glädje till någon annan också. Vad tycker du är vackert att se??

Jag önskar alla en fortsatt härlig dag!??

0

46 svar på ”Bland det vackraste som finns

 1. Rosor är vackra och så tacksamma blommor!
  Stora fina buskra längst en husvägg är så underbart. Det vill jag också ha! ?

  1. Ja dom är väldigt tacksamma, och blommar så vackert även om man kanske inte alltid sköter dom perfekt. <3

 2. ASSO jag älskar rosor! Gjort det sen jag var liten. Alla rosor, olika färger osv! Det är super fint! Jag älskade inlägget ??

 3. Oj vilken ögonfröjd att få se sina rosor! Jag förstår att dessa sprider värme och kärlek i ditt hem, för nog är rosor sådana blommor som märkligt nog trots att de är så vackra även sprider kärlek inombords när man ser på dem? Tänk också att dessa blommor som är så vackra kommer med törn så de försöker verkligen skrämma bort någon från att plocka dem. Det är en otroligt styrka bakom rosorna :).

  1. Ja jag tycker också att rosor sprider kärlek, och även en inre harmoni. Det finns också som du säger en styrka i rosor genom att dom skyddar sin skönhet med taggarna? <3

 4. Så roligt att du tycker om rosorna så mycket, jag har faktiskt väldigt svårt att falla för deras charm. Iallafall som bukett eller liknande. Vi har en buskros med gula rosor i trädgården och den tycker jag om men annars är jag rätt svårflirtad på den fronten!

 5. Håller verkligen med dig om att rosor är vackert att titta på. Men någonting jag kan uppskatta riktigt mkt är att sitta och titta ut över vattnet

  1. Ja det håller jag verkligen med dig om!? Då kanske man kan få se bilder på era rosor?

  1. Tack så jättemycket!? Av alla underbara rosor kan den sortens rosor vara mina favoriter.

  1. Tack så jättemycket!? Javisst blir man glad av blommor?
   Ha en fin söndag du också!

 6. Blommor överlag är så himla fint, rosor är en favorit här med. Har tyvärr ingen trädgård men brukar köpa i krukor, tyvärr dödar jag de lika fort.

  1. Ja nästan alla blommor är ju vackra? Personligen tycker jag att de små rosorna man köper som krukväxter är väldigt svåra att hålla vid liv.

  1. Ja havet är bland det bästa som finns att vila ögonen på! Så vackert och mäktigt!?

 7. Kan bara hålla med om rosor men tyvärr så gillar rådjuren runt omkring här dem lika mkt och äter upp dem. Suck!!! Jag ogillar dem såååå mycket.

  1. Men fy så tråkigt!! När jag hade hundar som kissade här och där på tomten fick trädgården vara ifred.

 8. Men alltså JAAA! Det är ju verkligen något speciellt med att se dom slå ut och fylla hela trädgården!! För mig är det verkligen definitionen utav sommar när Mormor börjar knipsa av sina rosor och sätta dom i vas. UNDERBART ju! Helt klart något jag måste plantera i min framtida trädgård, hihi! Kram finaste <3

  1. Åh så mysigt det låter med en mormor som går runt i trädgården och knipsar rosor att ta in till vasen! Jag kan nästan se henne i en somrig hatt, med en blomsterkorg på armen? Kram finaste!!❤️

  1. Tack så jättemycket!? Åh jag älskar röda rosor, så jag förstår att du gärna skulle utöka rabatten?

 9. Min mamma älskade rosor, jag tycker också de är fina och när jag var yngre gjorde jag gärna buketter och gav bort ❤
  Än så länge har jag haft planer på en rosplätt, men jag har ännu inte kommit så långt med planerna ❤

  1. Så fint att du gjorde rosbuketter och gav bort❤️ Hoppas att dina planer blir verklighet nångång!❤️

 10. Wow vilken magiskt vacker trädgård du har vännen, rosor är verkligen så otroligt vackra! Har förresten nu bytt tillbaka till WordPress & Misshosting, är supernöjd så tackar verkligen för att du tipsade om de❤️ Önskar dig en fortsatt fin Söndag ?

  1. Tack så jättemycket vännen!?❤️ Åh så roligt att du är nöjd med den lösningen!
   Ha en fortsatt härlig söndag!?

 11. Wow så fint! Det är super vackert med rosor och skulle mer än gärna ha rosor på min lilla trädgård ?

  Svar; ja, man får hitta sina sätt att ta och svalka sin hund på i 30 grader. Man får låta fantasin flöda. Antingen åker vi och badar eller så duschar vi honom eller häller petflaskor över honom. Det är uppskattat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *