Nu går det för fort igen!

Nu går det för fort igen!

Tiden är verkligen ett knasigt fenomen. När man vill att den ska gå fort, går den så sakta att klockorna nästan stannar. När man vill att den ska gå långsamt rusar den fram i sån fart att man inte hinner med. Den här årstiden vill jag få ut så mycket som möjligt av, och när sommaren kommer kan tiden gärna sakta av så den nästan stannar.

Senaste tiden har jag varit ännu tröttare än vanligt – trots solsken och allt ljusare kvällar. Det har visat sig att mina blodvärden inte direkt är på topp. Jag vill ha lika mycket ork som lust. Det skulle sitta finfint det! När jag ändå ligger här som Kronblom på soffan och fantiserar om energi, kan jag lika gärna ta i från tårna och önska mig fritt: Att bubbla av så mycket energi att den nästan sprutar ur öronen!? Hursomhelst bubblar naturen av energi nu. Det är en ren njutning att vara utomhus. Jag kan inte se mig mätt, och kan inte sluta fota!? Jag har nästan 14000 foton i mobilen trots upprepade rensningar! Ljus är något som fascinerar mig väldigt mycket.

Nedan syns solsken genom köksfönstret?

Mina små plantor badar också i ljus på fönsterbrädorna när solen skiner in. Dvs så mycket solsken som tar sig igenom väldigt oputsade fönsterrutor? Nedan syns sålådan med Jättetagetes. Jag bör kanske nämna att plantorna inte slokar av uttorkning. Dom hade dragit sig mot fönstret, och jag vände på lådan.

Glädjande nog ser Lobelian ut att börja blomma när som helst. Så jag gjorde ett tappert försök att fota de pyttesmå knopparna, vilka bör kunna urskiljas med hjälp av bra läsglasögon!?

Jag har konstaterat att det inte blir något ”riktigt” växthus i tid för mitt odlande innan sommaren. Så efter dagens vårdbesök införskaffade jag ett par miniväxthus som tillsammans rymmer ganska mycket. Nu återstår bara att montera ihop dessa. Hoppas bara att dom inte blåser bort!?

Det har också varit en del fixande med ridbanans staket. Efter några varv med harven kommer den se riktigt proper ut. Synd att det inte råder efterfrågan på stora tallkottar!?

Såhär kan det se ut när man vistas på ridbanan på kvällen.

Men nu är det dags att runda av, och jag önskar alla en fortsatt härlig vecka!?

26 thoughts on “Nu går det för fort igen!

 1. Godmorgon Sunshine 😀
  Ja, jag har vaknat på “rätt” sida och vårbilderna gav mig lite extra energi så lika bra att njuta så länge det varar och jag hoppas att du återhämtar dig och blodvärdena blir bättre.

  Tid är det enda vi har men ändå det som oftast är “orsaken”. Jag hinner inte, tiden går för fort eller långsamt och så vidare. Ja, det är märkligt det där.

  Kram!

  1. Hejsan vännen!? Vilken härlig start på dagen att läsa din kommentar som är så fylld med strålande gott humör! Jag hoppas att dagen har fortsatt i denna goda anda! <3

   Jag har börjat äta järn och C-vitamin, så det ska väl göra mig piggare hoppas jag?

   Ja tiden har ett finger med i det mesta, och inte sällan på annat sätt än det för stunden önskade!?

 2. Det med tiden er rart. Jeg vil at plantene skal gro fort, samtidig som at jeg vil at tiden skal gå sakte. Håper kreftene dine kommer tilbake ?

  1. Tack så mycket! Ja våra önskningar om hur tiden ska förflyta är sammansatta av många paradoxer under en och samma tidsenhet!?

  1. Tack så jättemycket!? Javisst får man lite sommarkänsla av att se växande grönska?
   Ja det är trist för jag är ju trött ändå så det räcker. Jag har haft svårt att få upp blodvärdena i många år, och fick efter benmärgsprover veta att jag har trött benmärg. Så för att få värden som tar sig över den nedre gränsen måste jag verkligen gå in för en riktigt bra kosthållning, samt få tillräckligt med bra sömn – vilket inte alltid är det lättaste… Nu har jag börjat äta Niferex-droppar och C-vitamin igen, så jag hoppas det snabbt gör susen. Men om det finns nåt ännu effektivare som magen tål testar jag det gärna. Tack för tipset!? Jag ska kolla upp ferronol.

 3. Så himla fina bilder! Jag blir så glad av dem. ? 14000 bilder var inte dåligt, du har jobbat hårt ?? Ha en underbar vecka du med! Kram ?❤️

  1. Tack så jättemycket!? Det glädjer mig! Haha, det låter mycket, men när man knäpper bilder med mobilen för jämnan blir det snabbt makalösa mängder bilder!?
   Ha en fortsatt härlig vecka! Kram!?❤️

  1. Det låter lovande!? Jag tycker att det verkar jättebra, så det enda jag måste försäkra mig om är att vinden inte tar det med sig.

 4. Ja tiden är verkligen märklig på det viset!

  Så fina bilder du delar med dig av och hoppas ditt blodvärde rättar till sig =)

  Tänkte du kanske skulle gilla fototriss som finns på instagram, där man fotoar efter olika teman! Och så är man med när man vill och kan! 🙂

  1. Tack så jättemycket!? Ja jag hoppas det och att det går fort.

   Det låter intressant med fototriss. Jag är inte så aktiv på Instagram, så jag visste inget om detta. Men det ska jag kolla upp!? Tack för tipset!

 5. Trist med blodvärdena! Men håller helt med om att tiden går galet fort fram. Det är liksom redan mitten av april snart haha och snart påsk dessutom. Visserligen är den väldans sen i år om man frågar mig :’D

  Sv; ja, så skönt att det inte var något med vår lilla G. Tack snälla för stöttningen, hoppas verkligen på att jag får godkänt 😀 ♥

  1. Tack!<3 Jag får hoppas att dom rättar till sig snabbt.
   Ja påsken är verkligen sen i år! Jag tänker mig alltid att den ska vara i början av mars.

   Sv; Jag är övertygad om att du får godkänt!?❤️

 6. Ja du, det där med tid… Hur kan det vara så att det går sjukt snabbt när man vill att det ska gå sakta, och vice versa. Det slår liksom aldrig fel. Men WOW vilken otrolig bild på solljuset! Det kan ju liksom inte göra en något annat än glad =) Skickar alla kramar, och all energi jag bara kan till dig vännen! STOR KRAM <3

  1. Tack så jättemycket snälla vännen! ❤️ Nej det slår aldrig fel att den förflyter tvärtemot hur man vill!
   STOR KRAM <3

 7. Antingen tycker man tiden går för sakta eller för fort, man hinner knappt med nu tycker jag! Vill verkligen ta vara på våren hehe! Så fina bilder <3 Hoppas ditt blodvärde blir bättre snart. Kram

  1. Ja det är mycket på gång hela tiden, och så roligt när olika sorters blommor slår ut! 🙂 En ren njutning för ögonen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: