Det är klumpar i … ja vad?

Det är klumpar i … ja vad?

När jag var liten hade jag en ganska knasig humor, och jag har inte växt ifrån den. Medan andra som är lite mera äckelmagade förfasar sig över vissa skämt och uttryck, kan jag skratta så att tårarna sprutar. Jag har både familjemedlemmar och vänner med lite galen humor, så jag brukar få utlopp för den sidan av mig själv. Men så kommer det tillfällen då gränsen ska pejlas – vad är okej här och nu.

Idag kom ett sånt tillfälle, nämligen när jag skulle skriva detta inlägg. Jag hoppade över att skriva blogginlägg igår, för den envisa mansinfluensan sög musten ur mig. Jag har hostat så mycket att jag stundtals inte har fått luft, och ibland har jag undrat om inte bronkerna i lungorna har varit uppe och vänt i halsen. Men nu har jag fått receptbelagd hostmedicin som är en riktig dundermedicin minsann! Den trubbar inte bara av hostan utan hela mig så att jag nästan svävar över sjukbädden?

Men åter till min tvivelaktiga humor! När jag insåg vilken nytta medicinen gjorde, kom jag att tänka på en mening som jag och bästa kompisen brukade kikna av skratt åt när vi var små. Barnslig som jag är tyckte jag att den var kul nu också, och rusig av min hostmedicin blev jag lite vågad!? Så sluta läsa här ni som är känsliga, för här kommer den:

Det är klumpar i mjölken sa den blinde när han drack ur den lungsjukes spottkopp.

Ha en fortsatt härlig dag!?

0

82 svar på ”Det är klumpar i … ja vad?

 1. Haha, ja den där kommer man ju ihåg från när man var liten. Inte så rolig att lyssna på första gången och man råkar tänka på hur det skulle smaka. 😀
  Hurra för att hostmedicinen verkar göra sitt ändå. 🙂

  1. Haha nej den är ju egentligen rätt så hemsk, så bäst är det om man bara tänker lite ytligt på innebörden!? Ja det så skönt att slippa hosta!

 2. Hahaha, såna skämt är fasen roliga. Jag har också knäpp humor tycker många men jag skrattar ändå åt mina egna knäppa skämt. Hahaha. Hoppas att hostmediciner hjälper nu 🙂

  1. Tack så mycket!? Javisst är dom roliga!? Om ingen annan skrattar måste man ju skratta själv iallafall!?

 3. Man måste få ha lite sjuk humor ibland ? Det är härligt med någon som bjuder på sig själv. Men som du skriver kan det vara svårt att veta folks gränser. Får känna sig lite fram…men i slutändan så får folk ändå ta en som man är ?

  1. Tackar så mycket!? Det känns lite roligare om man kan bjuda lite på sig själv! Om man anpassar sig till sitt allra yttersta slätar man ju ut sin personlighet?

  1. Kul att jag inte är ensam om min humor!? Det är samma sak för min del – dricker för sällan för att komma ihåg fräckisarna. Men dom är roliga att höra!?
   Jag lär få kolla beträffande lunginflammation om jag inte blir bättre snart.

 4. Haha har också sjuk humor ibland, det kan vara riktigt underhållande också 😛
  Hoppas du kryar på dig från magsjukan

 5. Visst är det kul med medicin som gör en rolig. Har själv muskelavlappnade tabletter som jag blir helt borta av. Kan se en film, slockna 5 min och sedan var sur för att jag inte fattar handlingen, för jag märker inte att jag somnat

  1. Ja det är visst drag på vissa mediciner!? Hoppas att du inte måste äta den medicinen för jämnan för sömnig vill man ju inte vara jämt!

 6. Nej men fy!!! ??? Skönt i alla fall att du svävar, ibland behövs sådant också ?? Vad är det för mirakelmedicin du fått?

 7. HAHA så äckligt! Men är likadan, tycker att sånt är rolig och min sambo tycker nog att jag är den äckligaste människan som finns? Kan göra och säga så sjuka saker och ta det på tok för långt! But thats me!

  Här är ett liknande skämt fast kortfattat:
  2 luffare hade hittat en burk ärtsoppa. Den ena sa att han inte ville ha så den andra åt upp den. Men efter ett tag så spydde han upp den igen. Då började den andra luffaren äta och säger ”Jag tycker inte om min ärtsoppa kall”

  1. Haha tur att jag inte är ensam om min knashumor!? Jag har just fått ett tydligt bevis på det!!???

 8. Så Härligt att hostmedicin funkar ! Detta var verkligen inte min humor? tycker bara de var äckligt hahaha ???( är lite känslig av mig )

 9. Men va roligt att se en bild på dig som liten! Vacker både då och nu ? Jag följde förresten ditt tips och skaffa webbhotell hos Misshosting & la bloggen på WordPress, trivs super men lite krånglig i början ??

  1. Åh tack så jättemycket fina du!?❤️ Så kul att du har flyttat bloggen och att det känns bra!? Det är lite att lära sig i början, men det finns så oändligt många möjligheter i WP!??

 10. Har verkligen sämsta humorn. Ibland kan den vara rätt bra och ibland är man festens clown. Tyckte det ovan var nasty men man skrattade ändå åt det!

  Stackaren, krya på dig nu och hoppas verkligen du mår bättre snart: Krya på dig!

 11. Fy vad tråkigt att du inte mår bra, men skönt om hostmedicinen hjälper. Vi fick utskrivet medicin till lilleman med för ett tag sen, jag tog den i samband att jag var dålig sist, galet vilken effekt. haha

 12. Jag är uppväxt med grova skämt som kastas över matbordet i mitt hem, alltid varit och det är nog därför idag jag inte tar åt mig och är kräsmagad! Kan ta och skratta åt det mesta! 🙂

 13. Du verkar ha samma sjuka humor som min mamma har 😛 Tur att man är van vid den och kan skratta åt det.Vad skönt att du fick lite hostmedecin som hjälper mot hostan.

  1. Så din mamma har likadan humor!? Skönt att man inte är ensam om den för vem skulle man då skratta tillsammans med??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *