En glad fotomodell

En glad fotomodell

Alla som har hängt med mig under bloggens korta livstid, har nog märkt att hästar är en väldigt betydelsefull del av mitt liv. På bilderna ser du Tempis som står och väntar på sadelprovning. Jag var inte med och provred, eftersom jag inte kan rida ännu pga den opererade handen. Men jag var med och tittade. När vädret var så strålande vackert, och Tempis såg så glad och förväntansfull ut, kunde jag förstås inte låta bli att ta några bilder. Det är inte alla hästarna som gillar att bli fotade, men han ställer gärna upp på bild.

Tempis är en vänlig, snäll, lugn och trygg Appaloosavalack som är tolv år. Han är otroligt sällskaplig och kelsjuk, och vill ha mycket närhet. Ju närmare han kan smyga sig intill och mysa, och ju flera mulpussar han får desto bättre. Han tycker också om att leka och brukar retas med dom andra hästarna i hopp om att få igång lite bus. Mat är det bästa som finns, så här går inget hö till spillo. Äpplen är mums, och kvällskrubban slukas med kroppen skakande av exaltering?

Eftersom jag tycker att Tempis var en så söt och glad fotomodell där han stod under lönnen, delar jag med mig av några bilder?

0

88 svar på ”En glad fotomodell

 1. Hur länge ska du gå runt med gipset?Vilken stilig herr du har lyckas fotografera.Saknar att kunna åka i väg till stallet och mocka skit samt att sitta på hästryggen

  1. Tack så mycket! Det kan jag förstå? Jag var på lasarettet igår. Nu är handen frilagd, men fingrarna är ihopkopplade och ska vara det ett par veckor till för fortsatt läkning. Sen ska den stela och onda handen tränas upp också…

  1. Tack så mycket! ? Ja man kan nästan tro att han tycker om att posera? Jag ska till lasarettet idag, så då hoppas jag få en prognos för när jag kan börja rida.

  1. Tack så jättemycket!? Det går bitvis framåt. Var på lasarettet häromdagen så jag ska uppdatera i ett blogginlägg?

 2. Jag vet faktiskt inte varför men jag gillar verkligen inte hästar, är absolut inte rädd för de och tycker de är sjukt söta men det är ändå något som gör att jag blir obekväm. MEN dina inlägg och bilder är superfina vilket gör att jag börjar tycka om hästar mer och mer <3

  1. Åh så roligt!? Tack så jättemycket för att du berättar det här!❤ Jag vill ju så gärna visa vilka kärleksfulla och kloka personligheter hästar är. Man får vad man ger av hästar. Dom är som ens spegel.

 3. Han är verkligen så fin din häst. Så härligt att han är så sällskaplig och kelsjuk också, måste vara fantastiskt att ha en sådan häst. Underbara bilder på honom, så fint med Tempis och de fina höstfärgerna.

  1. Tack så mycket!? Ja det är härligt att han är så sällskaplig och kelsjuk! Jag är lyckligt lottad, för alla hästarna är väldigt vänliga och rara individer❤️

  1. Tack så mycket!? Ja dom betyder så otroligt mycket, att livet nog skulle kännas väldigt tomt utan dessa härliga fyrfota vänner❤️

 4. Jag dör va söt ! Jag älskar verkligen alla sorters djur ! Älskar att gosa med.hästar ! Och lukten av dom ?????! Var och gosade med svärföräldrarnas hästar förut idag ,:) så mysigt

 5. Jadå fina du, du visar verkligen så mycket kärlek till hästar. Jag som varit rädd hela livet blir ju nästan kär i dina fina bilder <3

 6. Vad fin han är. Och vilka fantastiskt höstfoton överlag.
  Vad jobbigt med din hand. Har precis skadat min med men hoppas att det inte behövs något ingrepp utan bara vila.
  Ha en fin onsdag!

 7. Så fin han är och härliga bilder! Bra att han får i sig med glädje sin mat 😀

  Sv; åh du får så gärna göra ett sånt här inlägg du med! Alltid roligt om fler gör likadant tycker jag 😀 brukar också se på facebook men detta var nästan roligare 😉

 8. Som vanligt är det väldigt vackra bilder. 🙂
  Hur gick det med operationen nu? Jag har varit lite disträ den senaste tiden och inte alls hängt med som jag har velat.

  1. Tackar så jättemycket snälla du!❤ Jag har skrivit ett inlägg där jag berättar hur det har gått?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *