Vill du njuta i några sekunder?

Vill du njuta i några sekunder?

Visst gör det stor skillnad för välmåendet hur man börjar sin dag? Åtminstone är det så för mig. Jag har stressat iväg i full fart om mornarna i massor av år, och lämnat sånt som jag trivs med hemma. Om det finns någon enda liten sak som är bra med att vara sjuk, så är det att få stanna upp i nuet och uppleva det jag annars måste åka ifrån.

Nedan finns en länk, och om du klickar på den kommer du hem till mig. Det är den som utgör själva upplevelsen i inlägget. Välkommen att dela några sekunder av min morgonnjutning med mig☺️ Glöm inte ljudet!

E291ED25-8FE3-4A0F-B55F-0FA2EEA906B8

Berätta gärna vad du tycker om den lilla filmsnutten!?

0

84 svar på ”Vill du njuta i några sekunder?

  1. Ja det var så underbart att det slog mig att jag måste bevara ögonblicket i en liten film, som jag kan se på när morgnarna inte längre är njutbara!?

 1. Så härligt att framförallt lyssna på! Önskar jag hade mer natur precis utanför fönstret så jag kunde vakna till vackert fågelkvitter. 🙂

  1. Tack Elisa för att du tog dig dom här sekunderna och faktiskt kollade på min lilla filmsnutt!❤️ Det betyder mycket mera för mig att få en en kommentar om det som är själva kärnan i inlägget, än att man struntar i den❤️ Det märks ju på svaret.

 2. Jag tittar på dina bilder och njuter. Tittar inte på filmsnuttar alls (regel utan undantag utomlands). Vad gäller ljudet befinner jag mig på en vingård i norra Spanien och här pratar fåglarna med oss, det enda som hörs just nu. Så jag lovar jag njuter en stund. Men glad att du gör det också och att du delar med dig.

  1. Tack så mycket!? När jag är utomlands vågar jag inte titta på filmsnuttar även om dom bara är några sekunder, för jag är livrädd för hur dyrt det kan bli? Det låter helt underbart (är superavis) att vara på en vingård i Spanien och njuta av morgonens ljud!

  1. Tack så mycket! Så roligt att du gillade mitt lilla klipp!?❤️ Förstår att du saknar att ha det så!

 3. Håller med dig om att början på dagen är avgörande, har en tendens att lyckas stressa ofta också.. har själv bott på landet och saknar det när jag tittar på filmsnutten!?

  1. Ja visst är den det!? Så roligt att du också har bott som jag! Kan förstå att du saknade landet när du såg filmsnutten!❤

  1. Tack!? Så synd att du inte kunde se filmsnutten. Jag testade den i IPhone och Samsung och det gick bra.

 4. Ja att få vara i nuet och bara vara är så skönt. man får ny energi av de. Och skogen är verkligen en sån plats där man vara i nuet. Så fina bilder 🙂

 5. Wow, så fantastiskt lugnt och mysigt du har det på morgnarna. Så roingivande ? Älskar den lilla filmsnutten, det känns som att jag var där en kort stund ??

 6. Håller med dig så skönt att kunna ta bort morgonstressen, en av sakerna jag njuter av sen jag började plugga igen. Fick tyvärr inte länken att fungera. ??

  1. Ja jag kan verkligen förstå att du njuter av att slippa morgonstressen när du pluggar!?? Synd att inte länken funkade. Jag har testat den i två sorters telefoner och då har den fungerat.

 7. Jag håller helt med dig! Starten på dagen avgör helt hur resterande kommer bli. Älskar när man kan ta det lugnt och ”rulla igång” dagen utan stress och i min egen takt. Fågelkvitter är ju verkligen rogivande! Längtar till våren då det blir tillräckligt varmt så man kan ha dörrarna öppna och släppa in ljuden av naturen 🙂 Såg tyvärr ingen film, men njöt av ljudet 🙂

  1. Javisst har det stor betydelse om man får starta dagen i lugn och ro! Man blir så mycket mera harmonisk? Jag brukar sova med fönstret lite öppet på våren, sommaren och hösten för att höra fåglarna? Synd att bara ljudet funkade. Jag har testat länken i två olika telefoner, och då startar både ljud och bild.

  1. Tack så mycket!? Jag tittade in hos dig och såg att du har en jättefin blogg, och att vi har gemensamma intressen!? Skulle du kunna tänka dig att vi följer varandra?

 8. För mig är morgonen väldigt viktig att den blir bra för att resten av dagen ska bli bra helt enkelt. Vilka fantastiska bilder du delar med dig av 🙂 <3

  1. Javisst gör den!? Så synd att du inte kunde se klippet! Jag testade i en IPhone och en Samsung och det funkade.

  1. Tack så mycket!? Så synd att du inte kunde se filmklippet. Jag testade i en IPhone och en Samsung och det funkade.

  1. Nej det är väldigt viktigt att ta hand om sitt inre! Vet du att först funderade jag på hur mycket du kom åt att massera av ryggen!?

 9. Åh vad avis jag blir! Vad underbart att ha naturen precis intill sig. Jag bor mitt i storstan men växte upp på landet, så jag dras ju extra dit 😀

  1. Det har jag full förståelse för!? Jag har också bott i olika städer men personligen trivs jag bäst på landet!?

 10. Åh ja… Lyssnade och kollade på filmsnutten. My gosh, va skönt att få höra fågelkvitter. Vilket fantastiskt ställe <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *