Kan du gissa vad det här är?

Kan du gissa vad det här är?

Vid första anblicken ser det jättelätt ut – eller hur? Men det är det inte. Tror jag iallafall.  Det du ser är en av mina favoritplatser för att sitta och skriva. Det ser säkert inte så bekvämt ut att sitta på en gammal knotig trädrot, men det är det. Den är lagom stor och mjukt rundad i formerna med ett perfekt ryggstöd. När jag sitter på den strålar solen på mig, och idag känns det sommarvarmt i mina tjocka kläder. Insekter surrar och fåglar kvittrar. Det är oerhört fridfullt om jag bortser från att ett par torra grenar just trillade ner bredvid mig!😆

Imorse skulle jag egentligen ha publicerat ett annat inlägg, men det är inte helt färdigskrivet. Det är lite annorlunda mot vad jag har skrivit om tidigare, och jag måste vara lite piggare i huvudet när jag gör det klart. Men idag har jag tagit mig ur sängen, byltat på mig tjockt med kläder, proppat i mig medikamenter mot feber, hosta och ont överallt, och gått ut till skrivträdet för att få lite friskluft en stund.

Som vanligt har jag sällskap. Idag är det Tempis och Busfröken som vill vara nära mysa, medan min friska hand kliar i mjuka och lena pälsar. Om jag inte kliar och mulpussas hittas det på hyss, som t ex att vifta med en höpåse framför mig för att få uppmärksamhet. Jag må vara dålig och skruttig som tusan, men just nu njuter jag lite av livet iallafall – innan jag går in och bäddar ner mig igen!☺️

80 thoughts on “Kan du gissa vad det här är?

 1. Krya på dig! Är nog smart att vänta med det inlägget, är så lätt att man blir onöjd annars! Gud vilken mysig plats du har och hästarna är så fina, vill bara mysa med mularna!

  1. Tack så mycket!😃 Ja du får gå omkring på tomten och känna efter😄 Jag hittade min en dag när jag var trött och var ute och umgicks med hästarna. Ville sätta mig ner i solen en stund, och råkade då stå vid trädroten😄

  1. Ja du satte ord på känslan – det är frihet! Det finns inget så lent balsam för själen som kombinationen av djur och natur!☺️

 2. Jag tycker det ser jättemysigt ut! Fantastiskt att kunna gå ut och sätta sig sådär, och få gulligt sällskap dessutom. 🙂 skönt sätt att få luft också när man är lite krasslig. 🙂

 3. Så fantastiskt fint och mysigt. Förstår varför du gillar den platsen 😊 Och i år är hösten helt underbar så det passar perfekt att sitta där och njuta 😊😊 Krya! ❤️

  1. Tack så mycket!❤️ Ja det är så fint ute, och det gäller att passa på medan det fortfarande är vackert!😃🍁🍄🍁

 4. Åh vilken oroligt fin plats du har hittat, verkar vara hur avkopplande som helst. Sen att få dom fyrbenta vännernas sällskap är ju ett stort plus med 🙂 <3

 5. Vacker plats, vackra bilder, vackra hästar. 🙂

  Förutom det tänker jag att det också doftar gott. Det är något särskilt med varma höstdagar då löven fallit och börjar multna. Doften av vår är underbar, men doften av höst är ofta underskattat.

  Krya på dig! ☺️

 6. Ohhhhh, vilken ljuuuuvlig skrivplats du har. Och sällskapet sen – det går inte av för hackor inte. Älskar fotona på mularna underifrån – drar in hästarnas imaginära doft och önskar foton kunde förmedla den “på riktigt” och inte bara i min fantasi. Fast fantasin är ganska bra den med!

  1. Åh tackar så jättemycket!😄 Kul att du gillar fotona på mularna, för det är så jag ser dom där jag sitter när dom tigger pussar!😄 Jag har också önskat ibland att man kunde förmedla doft via foton! Men man får nöja sig med fantasin!☺️

 7. Oh, vad trevligt och mysigt det låter att sitta vid ett träd när en ska skriva 🙂 Det låter så barnsligt sagolikt😍 (inte barnsligt som i barnsligt, mer barnsligt som från en sagobok.) Hästarna verkar också vara ett trevligt sällskap❣

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: