Lite solsken från mig till dig!

Lite solsken från mig till dig!

Tänk om man kunde bevara solsken i konservburkar. Attans vilket lager jag skulle samla på mig. Sen skulle jag missbruka dessa burkar varenda dag från november till mars – minst!

Just nu ligger jag invirad i mitt tjocka och prassliga vintertäcke. Vinden viner i trädkronorna ute i mörkret, och fastän jag är inomhus kan jag inte sluta frysa. Kylan kommer inifrån och känns genom ben och märg. Jag har lite beslutsvånda över vad jag ska förströ mig med i väntan på John Blund. Valet står mellan att läsa, lyssna på musik eller titta igenom en massa foton som jag tog i söndags.

Jag vill egentligen läsa, men jag fastnar i fotoalbumet. Jag älskar att se ljus och färger. När jag far omkring med mobilen i högsta hugg och fotar, tänker jag alltid att jag ska ta massor av bilder, och rensa bort alla som inte blir bra. Men när jag ska rensa får jag separationsångest, och nästan alla bilder ”kan vara bra att ha”. Jag skulle kunna dränka hela bloggen i bilder, och ni mina kära läsare skulle snart inte våga öppna inläggen längre pga bildbomber som totalt låser era telefoner, paddor och datorer. Så jag får sansa mig!?

Här kommer iallafall lite solsken från mig till alla som råkar se detta. Kära Lilla Mannen är också med på ett hörn – direkt från hagen, rufsig och oborstad, och med äppelsaft i mungiporna?

76 thoughts on “Lite solsken från mig till dig!

 1. Jag har också problem med att radera bilder. Kan vara i princip samma bild i lite annorlunda vinklar x 10, men man vet ju inte vilken man egentligen tycker är finast. ? Tur man har en extra hårddisk där allt får samla digitalt damm.

  1. Haha ja det är vinklar och avstånd hit och dit, och beslutsvånda deluxe!? Får väl skaffa mig mera lagringsmöjligheter!

  1. Åh jag skulle också vilja framkalla massor av bilder! Jag saknar tiden då jag fotade med min systemkamera och gjorde fotoalbum med minnestexter vid korten!?

 2. Jag har två grejer jag alltid gör när jag lägger mig i sängen. Först så slår jag på ljudbok jag lyssnar på och målar på Pixel art ett tag. När jag inte orkar mer så slår jag alltid på Youtube och kikar några klipp… avslutar med att slå på ASMR på Youtube och somnar till =)

  1. Oj vad grejer du hinner med innan du somnar!? Ljudbok låter väldigt behagligt! Hade inte tänkt på att jag kan ligga och lyssna istället för att läsa och få boken i huvudet!?

 3. Det där med att spara solskenet hade inte varit dumt. Man blir verkligen så mycket piggare av solen och ljuset. Vilka underbara bilder du har tagit 🙂 Jag skall försöka ta mig ut och fotografera lite i eftermiddag. Ha en fortsatt fin dag!

 4. Får också separation ångest av att rensa bilder.. har 8 k just nu som jag egentligen inte behöver, Men det kan ju vara bra att ha som du beskriver!? så mysigt med alla fina höst bilder?

 5. Åh va härliga höstbilder!!

  Ja gud va praktiskt om man kunde spara sol på burk, hade ju varit fantastiskt att ta fram de mest grå och tråkiga dagar för att tanka värme och energi!

  Ha en fin tisdag,

  Kram kram

 6. Ja exakt så är jag med. Jag sitter där med miljoner foton men kan inte rensa ut ett enda. Så galet! Det är inte ofta man ens tittar på foto i efterhand.
  Kram

 7. Vad fin mittenbilden blev på din häst, han ser ut att ha arab i sig va?

  Bilder är såen svårt att radera, man vill spara varje ögonblick, jag har hur många usbminnen som helst där jag lägger över mina bilder en gång i månaden för att slippa radera ?

 8. Precis sådär är jag också! Jag har jättesvårt för att radera bilder, även om de inte är särskilt bra. Solskenet som du delar med dig av skulle jag också vilja spara lite av på burk. Otroligt vackra bilder!

  1. Tack så mycket snälla du!❤ Jag fotar med mobiltelefonen. I det här fallet min Iphone, och ibland fotar jag med en Samsung? Men jag använder inga filter eller nån redigering, utan använder bilderna så som de blir när jag fotar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: