Det gäller att passa på!

Det gäller att passa på!

När tuggmusklerna har fått massor av motion gäller det att resten av kroppen får röra sig lite också. Vädret må ha varit riktigt trist under första delen av helgen, men på söndagen slösade solen frikostigt med sina strålar. Så jag började dagen med att ge mig ut och fota. Det tog en god stund, för det fanns hur många vackra motiv som helst!

När jag fått lite mat i magen följde jag med på en ridtur i skogen igen – till fots som vanligt nuförtiden. Det var verkligen det mest perfekta ridväder man kan önska sig, men jag fick traska efter och vara sådär förgrämligt avundsjuk som man bara inte får vara? Men hur ska jag kunna låta bli när ridabstinensen blir värre för varje dag?? Men men, den som väntar på nåt gott väntar alltid för länge – ja så är det faktisk. Åtminstone för mig.

I väntan på att komma upp på hästryggen igen, ger jag mig ut och rör på fötterna ordentligt när det är vackert väder ute. De färgstarka dagarna är snart slut, så det gäller att passa på och suga i sig så mycket det går av färgprakten. Att hänga med nån som rider är ett bra sätt för mig att ta mig iväg till skogen, istället för att fastna hemikring. Dessutom är det betydligt jobbigare än att traska i godan ro för mig själv. Jag pinnar på så gott jag kan för att hinna med, flåsar, svettas och fotar?

Här kommer några bilder från förbränningen av helgens smörgåstårta och glass!

0

70 svar på ”Det gäller att passa på!

 1. Det är verkligen en härlig årstid nu. Man får passa på att ta sig ut i naturen då vi har fint väder. Även om det är vackert kan det ju både regna och blåsa rejält nu.

  1. Ja det har varit mera blåst, mulet och regn än solsken den senaste tiden, så det gäller att passa på och vara ute när det är fint väder!?

 2. Vilka härliga bilder! Måste bättra mig på att ta promenader också, både för motionen och för att få chansen att fotografera. Det är nu man kan få fina höstbilder! ☺️

 3. Jag hoppas färgerna håller i sig en liten stund till. Vilken tur att du ändå kommer ut i det vackra vädret. 🙂 När kommer du kunna rida igen?

  1. Ja det hoppas jag också, för det blåser mycket och då försvinner snart löven från träden. Men det är ju tur att jag tar mig ut?
   Om ett par veckor hoppas jag få en prognos om när jag kan börja rida igen.

 4. Så mysigt det ser ut att få komma iväg till naturen med vänner och djur så 🙂 vet du när du kommer att få rida igen?

  1. Tack snälla du!? Nej jag redigerar aldrig. Jag fotar med mobilen och har inte satt mig in i hur man gör. Jag laddar bara upp i bloggen så som jag tagit korten?

 5. Hoppas du får sätta dig på hästryggen snart igen! Verkligen tråkigt att de fina löven snart är borta men bara hoppas att det snart blir ett fint vinterland? Fina bilder<3

 6. Härliga bilder du tagit! 🙂 Vill också börja komma ut och röra på mig ordentligt. Rör bara på mig om jag måste typ och det är inte alls bra. Det som är så skönt med promenader liksom.

 7. Vilka härliga bilder! Jag blir så avundsjuk, jag skulle gärna vilja rida , har inte gjort det sedan jag var typ 4-6 år!

  1. Ja det var det!? Jag ramlade nerför en trappa och slog mig illa. Har högerhanden i paket efter operation för det var en del som gick sönder i den. Får inte rida för om nåt skulle hända kan handen gå sönder igen innan den läkt klart.

 8. Så himla fina bilder vännen, hösten är såå vacker ? Härligt med en tur i skogen men håller tummarna för att du mår bättre snart och kan komma ut och rida??

 9. Så underbart med alla färger ute nu. Jag hoppas verkligen på fint väder imorgon förmiddag så att jag också kan ge mig ut på en liten fotorunda innan jobbet 🙂

  1. Tackar!? Ja det är en fin skog? Jag kommer få en en prognos om ett par veckor, så jag vet inte i nuläget när jag kan rida igen. Just nu är handen under läkning, och det får inte hända något så att skadorna slits upp igen. Det tar tydligen extra lång tid att läka ihop ligament som har varit av.

 10. Superfina bilder och bra sätt att kunna få daglig motion! Men synd bara att du inte kan sitta upp, hoppas att du inom kort kan få göra det! 🙂

  Sv; ja, det var verkligen tur i oturen. Tur att jag inte svalde glasbiten, tur att jag upptäckte den, tur att jag fick och inte något barn, tur att jag bara blödde lite och inte super kraftigt och tur att de var så schyssta och gjorde så att vi fick en svit! Med två våningar dessutom, inte dåligt det inte.. ^^,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *