Om det vill sig så…

Om det vill sig så…

Idag fick jag en positiv överraskning när jag slog upp de två gröna. Väderprognosen var riktigt dålig igår, och även om man förväntas att hurtfriskt vara ute i alla väder, så tycker jag inte att det är roligt att rida när det spöregnar. Visst har jag regnkläder, men tänk er känslan när det iskalla regnvattnet rinner från hjälmen och ner i nacken. Man blir dyngsur på ryggen. Lilla Mannen som är en ökenhäst grinar illa och krullar ihop sig, så han förstår mig iallafall😆

Men just nu skiner solen, och det hoppas jag att den fortsätter med. Jag har druckit en rejäl balja kaffe, och tagit några kort så ni kan se hur fint dagen har börjat. Om det vill sig tar vi oss ut på ridtur idag😄

30 thoughts on “Om det vill sig så…

 1. Hoppas att du får sprida länge idag 🙂 Själv älskar jag att vara ute när det regnar, särskilt efter den här svåra sommaren. Ha en trevlig ridtur och ta gärna foton av hästen 😉

  1. Tackar så jättemycket!😄 Det blev en ganska rejäl tur idag i skogen i härligt väder! Några hästfoton blev det också att dela med mig av!😄

 2. Men jisses vad mysigt att förhoppningsvis komma ut på en ridtur! Åh vad jag saknar sånt! Gick på ridskola och sånt som barn. Hästar är ju helt fantastiska 🙂

 3. En balja kaffe, rättare sagt 2 koppar kaffe har jag fått i mig idag! Skönt vädret är bra och hoppas det håller i sig. Här är det mulet med regnskurar tyvärr! Men, ska städa så det gör inget! 🙂

  1. Tackar så mycket!😄 Jag har haft makalös tur med vädret idag, för det höll sig jättefint trots den usla prognosen!😄

 4. Aa jag kan förstå att det inte är roligt att rida när det regnar. Det måste bli riktigt kallt/blött och väldigt mycket jobb sen när man är klar. Tänker på att göra rent och så vidare. Skönt med att solen var framme så att du fick fint väder! 😀 // Petra Elisabeth

  1. Ja inte är det skönt, och det blir mycket blöta saker som ska torka och tvättas efter en tur ute i regnet😬😆 Men idag hade vi verkligen tur, för solen stannade hos oss trots prognosen!😄

 5. Ja gick på ridskolan i 5-6 men slutade så de blev för mycket med läxor & ridningen började 19.45-20.45 men va roligt men inget ja vill börja med igen.

  1. Ja det kan vara svårt att få ihop tiden med läxor och fritidsintressen, så kan tänka mig att många slutar rida av det skälet😊 Men vem vet – kanske blir du sugen nån gång i framtiden igen!😄

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: