Bättre än väntat

Bättre än väntat

Visst är det skönt när man kan se tillbaka på en dag och känna sig belåten över att den blev mycket bättre än man trodde! Jag brukar försöka undvika att ha negativa förväntningar inför saker, men inför söndagen var det nästan omöjligt att låta bli. Jag vill vara utomhus så mycket som möjligt, men väderprognosen var verkligen urusel.

Men så kom söndagen och trotsade alla förväntningar. Solen strålade hela dagen, och luften var sådär nästan krispigt frisk. Bilen stod färdigpackad (ifall väderprognosen skulle vara fel), och pållarna lastades för avfärd till skogen.

När vi kom fram märkte vi att det måste ha regnat. Stigarna var lite blöta och bitvis halkiga. Men vi tog det lugnt, och njöt av naturen. Solens strålar letade sig ner genom trädkronorna, och det var stundtals nästan magiskt vackert när vi tog oss fram längs mjuka slingrande stigar.

Sist men inte minst blev det lite fika också när vi kom tillbaka till bilen☺️

44 thoughts on “Bättre än väntat

  1. Ja verkligen skönt när det händer.
    Vad kul att dagen ändå blev bra för dig! Jag brukar alltid ha låga förväntningar för o slippa o bli besviken haha!

    1. Ja jag kan tänka mig att man inte får något större intresse för en sak, om man har en orolig moder som kanske fyller en med farhågor om vad som kan hända😄 Kul att dina döttrar älskar att rida!😄

  2. Har också lätt för att få negativa förväntningar i bland, speciellt med väderleken.. trodde i dag på regn och klädde mig efter det, Men världens soligaste väder satte sig på spel hela dagen i stället! måste bara säga att hästarna är verkligen så fina, drömmen du lever i😍😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: