Trött, sur och down…

Trött, sur och down…

Tänk så trevligt det vore att alltid ha något roligt, intressant eller inspirerande att skriva. Men just för stunden är det snarare tvärtom. Vissa dagar är jag definitivt mindre tålig när det gäller strul.

Idag har det varit allt möjligt. Internetuppkopplingen är superseg. Telefonen funkar inte, och den jag använder för tillfället funkar inte som jag vill. Datorn har vägrat samarbeta, men jag fick igång den hyfsat tillsist. Saker som skulle ha gjorts har inte blivit gjorda. Det där med att hålla vad man lovar kanske börjar bli lite omodernt? Det är kanske dags att jag också börjar uppföra mig likadant, för jag kanske är lite mossig som inte tar lätt som luft på saker och skiter i andra? Så har det blivit en stor fet skada på husbilen. Och så har ännu ett sänke för sinnesstämningen inträffat – det värsta av alla. Men det kan jag inte skriva om av respekt för övriga drabbade och anhöriga

Så just nu känner jag mig så trött och down att jag vill dra täcket över huvudet och kanske titta fram om en vecka. Fast förmodligen blir jag väl inte gladare av att ligga sömnlös under täcket så länge. Jag borde väl inte ens skriva detta neggoinlägg överhuvudtaget.

0

39 svar på ”Trött, sur och down…

  1. Ja det kan man verkligen säga… Det är inte ofta det är så mycket att hantera som just nu. Teknikstrulet är bara det minsta i mängden…

  1. Tack! Ja allt jobbigt behöver ju inte komma samtidigt iallafall. IT-strulet går delvis att lösa, och bilen blir ”bara” dyr att laga. Det allra värsta som har hänt är för alltid.

 1. Du ar inte ensam!! Tror vi alla har dom har dagarna! Strul med teknik kan va sa frustrerande.. Jag ar en san dar som tycker att det bara ska funka.. haha.. Haller med om det har med att halla vad man lovar. Battre att inte lova natt alls istallet.. Hoppas dagen blir battre!

  1. Tack! Ja dåliga dagar har vi nog alla nån gång ibland. Håller med om att det är bättre att inte ta åt sig att göra saker om man inte kan hålla vad man lovar.

 2. Usch, så tråkigt när allt strular 🙁 Det låter som att Du har väldigt mycket tråkigheter nu så jag förstår verkligen att du känner dig nere. Hoppas det snart vänder, kram <3

  1. Tack! Ja det är en gedigen blandning av saker nu…De olika materiella sakerna går ju att ersätta, men inte en människa. Kram <3

 3. Alla har vi dom dagarna när allting går verkligen emot en, men det är bara att hålla ut och göra det bästa av situationen!

 4. När en sak strular blir man lack men när mer och fler saker inträffar som man inte kan styra över blir man bara trött på allt. Man tappar suget för det mesta. Jag hoppas dock det löser sig!

  1. Tackar! Ja så är det verkligen! Jag tror nog att dom flesta har tolerans för om någon småsak krånglar då och då. Men när det är allt från teknikstrul till stora livsförluster samtidigt blir det saftigt att hantera. Telefonen, datorn och bilen går ju att ersätta, men inte en människa.

 5. Finns ju inget bättre sätt än att skriva för att få ur sig det man behöver, enligt mig. 🙂
  Sen går dagarna bara uppåt igen, förhoppningsvis.

  1. Javisst är det! Det känns skönt att få ur sig det som ligger och pyr eller bubblar inombords! Det lättar lite på trycket liksom?

 6. Jag jobbar i kväll och har en sådan dag.. man blir verkligen stressad måste jag säga. Vill också ligga under täcket en vecka men de går inte.. tur jag har hunden dessa dagar när jag behöver han som mest?

  1. Ja det är verkligen skönt att ha sina fina fyrfota vänner såna dagar som inte alls känns bra! Hoppas att det kommer gå bra för dig på jobbet ikväll! <3

 7. Ja vissa dagar är segare än andra tyvärr. Kan göra en riktigt frustrerad! Hoppas din dag blir lättare imorgon fina du❤️

 8. Åh är precis som du, noll tålamod med teknik som strular,hehe. Hoppas att det lättar upp för dig snart.
  Svar: Ja, sålänge man kan hålla samtalet på en bra nivå så gör det mig ingenting att diskutera varken politik eller religion faktiskt. Men förstår att väldigt många känner som du gör, med all rätt.

  1. Tack! Ja jag hoppas det. Tekniken får man väl förhoppningsvis ordning på, men det andra är allt från svårt till omöjligt.

 9. Nej, nej, du får inte försvinna i en vecka för då skulle jag sakna dig! ?? Skämt å sido, vissa dagar är bara sådana men imorgon är en ny dag! Hoppas det blir en superbra dag! ? Sov gott, finis! ❤️

  1. Tackar så mycket!❤️ Haha, det vore kanske inte så dumt att vara lite saknad!?? Men du har rätt – idag är det en ny dag!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *