Har jag hamnat i ett flow?!

Har jag hamnat i ett flow?!

Ja det vete sjutton om det inte är så! Kors i taket – eller vad säger man nuförtiden?😆 För säkerhetsskull tar jag ut mitt eventuella flow i förskott. För om jag har fel har jag iallafall fått suga på känslan en stund. Så vad handlar detta spekulerande om? Jo, det gäller mitt skrivande. Att få till två inlägg på lika många dagar är inte illa pinkat när det gäller mig nuförtiden. När man driver en blogg som är torrare än Saharas öken, är denna prestation nästan som en idrottsseger. Eller njaa, nu tog jag nog i liiite välan mycket!😆

Så vad fick proppen att gå ur måtro? Jo det var helt enkelt kul att blogga igår. Jag hade riktig sommarfeeling, och jag har ju vanligen varit hyfsat aktiv med skrivandet på somrarna. Visst, när vi är ute och rullar med husbilen finns det ju lite mer än vanligt att berätta om. Men ändå – allt är lite lättare och roligare på sommaren.

Hursomhelst så kändes det som högsommar igår. Jag stod ute i hettan och vattnade och blev nästan stekt av solen. I brist på regn var jorden lika ökentorr som min blogg, så ni kan ju räkna att det tog sin tid att ge grönskan en riktig rotblöta. Som om det inte var varmt nog hade jag en mörk T-shirt på mig, så upplevelsen blev onödigt svettig. Men jag blev allt lite (svagt) rosig om kinderna, och blank som ett polerat äpple. När jag var klar gick jag in och sträckte ut mig på soffan, och solen fortsatte steka mig genom fönstret. Denna vilsamma men svettiga stund förevigades med en selfie som jag tveksamt delar med mig av🤪

Nu återstår att se om mitt flow håller i sig, eller torkar ut som en sinande brunn. Jag önskar alla en riktigt härlig dag!😃

36 thoughts on “Har jag hamnat i ett flow?!

 1. Det är roligt att blogga när man känner lusten och fingrarna bara dansar över tangenterna utan att man behöver tänka så mycket. Måste läsa ditt nästa inlägg med. 🙂 Förstår att det blev varmt för dig, behöver också vattna här hos mig men det får bli ikväll. Tycker om när du bjuder på selfies. Gillar att få ett ansikte på bloggaren. 🙂

  1. Ja i de stunderna du beskriver kan man man knappt få nog. Orden bara väller fram. Ja jag vet ju att många tycker om att se bilder på bloggaren, samtidigt som jag har så svårt för att ta selfies. Men då och då kommer det en bild, så missar man något inlägg kan det gå ett tag till nästa😂

 2. Vad jag kan sakna det där flowet! Det hade jag mycket förr, men på senaste tiden har det gått trögt. Kanske solen kan inspirera även mig att komma igång igen!

 3. Jag tror absolut att man har ett bättre flow på bloggandet under sommartid. 😍 Man vill inte vara gnällig i sin blogg och på somrarna känner man sig oftast mer positiv än den gråa vardagen. Kram

  1. Ja jag håller med om att man överlag känner sig mer positiv på sommaren. Det är inte kul att fastna i inlägg om kyla, mörker och dåligt väder😂 Kram!

 4. Man kan inte alltid ha ett flow att blogga – herregud man bloggar när man har tid ork o motivation – eller hur 😀 Jag bloggar varje dag ibland uppdaterar ja inlägget senare åså 🙂

  Va fin du är vännen – ha en underbar onsdag ♥️

 5. Roligt att du fått tillbaka liten att blogga. Upplever att man orkar mer på sommaren och går mer energi 😊

 6. Härligt då man får in ett Flow, samt energin gör att man tycker det är roligt att blogga. Hoppas vi det håller i sig, tumme upp på det.

 7. Jag hoppas innerligt att ditt flow håller i sig för jag gillar din blogg och ditt sätt att skriva så alltid en glädje att läsa den… sen tycker jag inte alls att du behöver vara tveksam till att dela med dig av den selfien…du är så fin och det där rosiga på kinderna…det tyder på att du varit ute i sommarvärmen…härligt1

 8. Så skönt när man kommer in i ett flow! Det blir så roligt att skriva när man känner att det faktiskt är kul! Och allt känns ju lite lättare på sommaren 🙂

 9. Känner igen det där lite i att hamna i bloggflow. Jag gillar verkligen när man får en push så man riktigt känner värdet i bloggandet. Just nu får jag väl medge att det går trögt för egen del. Men eftersom jag precis skaffat hundvalp och dessutom är mitt uppe i examination och avslut med mitt jobb så får det kanske vara så. Jag är ju ingen supermänniska :D. Kul dock att du bloggar igen vännen, saknat dina inlägg även om jag ser vad du gör på Facebook :D.

  1. Åh tack så jättemycket snälla du!😃 Ja vi ser ju varandra på FB, men blogginläggen blir ju lite utförligare än de andra uppdateringarna för min del😄 Jag tycker faktiskt att det är beundransvärt att du ens hinner att blogga med eller utan flow!😄

 10. Vilka fina gula blommor du har i din trädgård. Dom blev nog jätteglada när dom fick lite vatten. Satt ute både i tisdags och igår. Så härligt att sommaren är här nu. Tog mig en glass igår i solen 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: