Neeej nu är det min tur…

Neeej nu är det min tur…

Igår tyckte jag att jag kände mig lite konstig. Jag hade mycket folk omkring mig, och gjorde tappra försök att vara social varje gång någon kom fram och pratade. Men jag kände mig rejält bortkopplad. Jag tänkte först att känslan berodde på att tillställningen var av en sorglig anledning. Då är det kanske inte så konstigt om man mår illa och golvet känns lite instabilt. Men hursomhelst höll känslan i sig och fick sällskap av en tilltagande huvudvärk. Så ganska snart inpå hemkomsten la jag mig på sängen och slumrade till en stund.

Jag vaknade efter läggdags och insåg att hoppsan – jag är ju sjuk! Under tiden jag sov hade jag hunnit få feber, halsont, snörvlig näsa, hosta och en huvudvärk som inte går av för hackor. Hur är det möjligt att något bryter ut så snabbt?

Just nu har jag tagit mig upp ur sängen och dricker kaffe, för jag är inte sugen på att äta än. Så måste jag lyckas ta mig iväg och ta blodprover idag igen. Dessutom har jag ett lasarettsbesök inbokat imorgon som jag ska lyckas ta mig iväg till. Men jag får hålla mig i viloläge mellan dagens hållpunkter och hoppas att bacillerna lämnar mig snarast, och att jag inte smittar nån annan. Det är så makalöst många som har varit sjuka den senaste tiden, men jag trodde jag skulle klara mig med min lilla nästäppa. Men nej – nu är det min tur att bekämpa bacillerna.

Med en bild på vackra blommor jag fick i helgen önskar jag er en fin dag!?

0

76 svar på ”Neeej nu är det min tur…

  1. Men åh så roligt att du vill följa mig, för jag funderade som bäst på hur jag kan följa dig!?❤️
   Då följer vi varandra!?

 1. Hoppas du kryar på dig snart så du slipper vara sjuk länge! Alla är verkligen sjuka just nu till och från och så kommer det väl vara fram till maj haha? Får proppa i dig D-vitamin och ingefära shots!

  1. Tack så mycket snälla du!? Ja det lär väl cirkulera smittor i evigheter framöver!? Jag får testa några beprövade huskurer!?

 2. Vad segt, krya på dig! 🙂 Det bröt verkligen ut snabbt, men kanske hellre det än att gå och undra om det ska bli något eller inte. Det är också trist.

 3. Snart har nog alla vart sjuka på ett eller annat sätt, så tråkigt den är tiden på året med influensa och förkylning. Jag är glad att mitt är över, i princip.
  Skickar massa krya på dig kramar.

 4. Tyvärr är det sådana tider på hösten, Jag är glad att jag sluppit hittilst, men vem vet? ingen sitter säkert! drick mycket, går inte mat ner så drick och drick är mitt tips!!krya?

 5. Usch vad tråkigt att höra att du har blivit sjuk hoppas att det inte blir lång varigt.Krya på dig och passa på att ta det lugnt

 6. Usch inge kul att få feber och halsont jag har än så länge l´klarat mig men brukar också bli sjuk på hösten. Krya på dig 🙂

 7. Men åh va jobbigt att bli sjuk, hoppas du verkligen kryar på dig! Drick mängder med vatten och värm dig under massor av filtar 🙂

  1. Nej den är ihärdig och jag tror att det är nån influensa jag fått för jag blir bara sämre hela tiden? Ja blommorna var fina att få?

 8. Nej men gud så jobbigt =/ Ja, jag blir lika förvånad jag också varje gång som det bryter ut sådär hysteriskt mycket på en gång. Det är verkligen så många som är sjuka nu ..väntar bara på min tur… Du får krya på dig och hoppas det gick bra med proverna idag och att du orkar med imorgon också.

  1. Tack så mycket! Ja fort gick det och värre blir det för varje dag. Provtagningen gick bra, men lasarettsbesöket blev inställt pga att den som skulle undersöka mig var sjuk. Men jag var ännu sämre då så vet knappt om jag skulle ha orkat in.

  1. Tack så mycket! Då är jag alltså inte ensam om att kroppen liksom stänger av sig innan sjukan bryter ut.

 9. Jag måste fråga, har jag missat något som hänt i helgen?! ? det är så tråkigt med allt förkylningselände, så många som har varit förkylda ? Krya! ❤️

  1. Tack så mycket!❤️ Du är observant och läser även mellan raderna. Det har hänt något, men det är än så länge för överväldigande att berätta om, och frågan är om jag nånsin kommer att kunna skriva om vad som har hänt. Men helgen har varit extremt svår. Det värmer att du läser så noggrant❤️

 10. Usch det låter som ett hemskt uppvaknande faktiskt! Hoppas innerligt att du piggar på dig och blir frisk snabbt. Lycka till på besöket imorgon, håller tummarna att du orkar med det även om du är sjuk!

  1. Tackar så mycket snälla du!❤️ Det var en envis influensa det här. Blir bara värre istället för bättre.

 11. Åh nej,
  Hoppas att du kryar på dig fort!!

  Jag kämpar oxå mot en envis förkylning som inte vill ge med sig.

  Hur är det med handen?

  Ha en fin kväll,

  Kram kram

  1. Tack så mycket! Hoppas att du också blir bra snart! Handen är fortfarande under läkning i sitt paket.
   Ha en fin dag! Kram!

 12. Hua krya på dig, mycket smittor nu på hösten.Vår tös har börjat nya och snora under dagen idag, så får helt enkelt se hur det blir av det

 13. Men åh, vad trist! Alla är verkligen sjuka nu : / Jag har lyckats bli frisk från det jag drog på mig, men skulle inte bli förvånad om det kommer tillbaka. Hoppas att du får bli frisk snart fina du!

  1. Tack så mycket fina du!❤️ Så skönt att du har blivit frisk! Jag blir sämre för varje dag, så hoppas att det vänder snart.

 14. Så tråkigt att bli sjuk! Jag känner här med att barnens baciller håller på att komma på besök på mig. Hoppas innerligt att det bara är här för en snabb visit. Krya på dig!

  1. Tack så mycket! Jag hoppas att du inte har drabbats alltför illa av barnens baciller. Själv blir jag sämre för varje dag.

 15. Risken är stor att man slutar varandra när man kommer till stora platser i stan. Sjukhus, tågstationen och affären. Stackaren, hoppas verkligen att du mår bättre igen. Vad som hjälper mig mot feber är te med ingefära och citron. En kopp med blåbärssoppa! Krya på dig ?

  1. Tackar så mycket!❤️ Ja jag befann mig i en folksamling i helgen, så nån måste ha smittat mig. Envist är det iallafall, för jag blir bara sämre för varje dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *