Så blev jag bortskämd igen :)

Så blev jag bortskämd igen :)

Om det finns en enda sak med att vara skadad som jag skulle kunna vänja mig vid, så är det att bli bortskämd ibland. För en vecka sen fick jag åka på picknick, och det bjöds på smaskig mat och vackra vyer. Den här helgen kom glada entusiaster hem med både matpåsar och en grill, och medan jag skulle hålla mig undan och ”chilla” med min paketerade hand och en liten godisskål, lagades det mat för glatta livet?

Så jag slog mig ner på en köksstol och pratade strunt medan det marinerades och fixades grillspett. Elgrillen fick stå på farstukvisten där möblerna fanns kvar, men ihopvikta inför flytten till vinterförvaringen i flygeln. Så det lilla bordet fick stå till tjänst en sista gång för året. Det kändes dock inte alls lockande att äta ute, för fint var inte vädret.

Det var jättetrevligt och roligt att få besök som lagade mat, och väldigt gott blev det. Efter karrékotletter och spett med olika tillbehör samt såser var paltkoman ett faktum? Det var mysigt att sitta och äta med tända ljus, och mycket prat och skratt blev det. Tyvärr har jag inga bilder att visa från måltiden. Jag var alldeles för upptagen med att försöka äta civiliserat och hyfsat spillfritt med fel hand, för att komma ihåg att fota också? Men de tända ljusen blev iallafall förevigade, för det kom jag på att göra när jag ville ha en bild på den minsta och sötaste vid bordet?

76 thoughts on “Så blev jag bortskämd igen :)

 1. Men oj så härligt med ett sånt besök! Du har fina personer runt dig som ser till att skämma bort dig. 🙂 Vad gott också att få grillat den här tiden – förstår att det blev paltkoma. 😀

  1. Ja det var jättehärligt!? Det värmer så mycket inombords när det finns människor som bryr sig. Förutom att jag är skadad, så har en massa svåra saker som jag inte kan skriva om nu hänt den senaste tiden i livet, så den omtanke och uppmuntran jag får är jag oerhört tacksam för!❤️

 2. Men vilka fantastiska vänner du verkar ha 😀 Det är ju inte mycket som slår att skratta och äta ihop med personer man bryr sig om. Ännu roligare när man blir överraskad sådär också 🙂 Maten såg dessutom helt otroligt god ut 😀

 3. Men vilka underbara folk! Vad glad jag blir av ditt inlägg. Folk som öppet och ärligt visar hur mycket de bryr sig om personerna i sitt liv är de bästa! 🙂
  Maten såg väldigt god ut.

  1. Ja det var det verkligen!? Nej jag kommer aldrig att ta någonting för givet. Livet har lärt mig för längesen att man varken kan eller ska göra det. Men jag har ägnat mig åt att bry mig om andra i väldigt många år, och då blir jag glad och tacksam när jag själv får omtanke när jag behöver❤️

 4. Men åh så härligt och vilken gudomlig mat! Bilderna får det att vattnas i munnen!
  Svar: Helgen var fantastisk! Idag känner jag mig 100% frisk, helt underbart att slippa behöva bli sängliggande. Men har fått äta lite alvedon sen i fredags dock.

 5. Men gud vad lyxigt med grillat! Jag har, på grund av eldningsförbudet i sommar, inte grillat EN enda gång detta året! Det är helt galet. Det är första året någonsin som jag inte lever på grillad mat under sommaren..

 6. Vad härligt att du har så fina människor omkring dig som skämmer bort dig. Åh, det såg verkligen gott ut med den grillade maten, är ett tag sedan vi grillade här. Ha en fin kväll!

 7. Att bli bortskämd och även skämma bort andra är fint för både kropp och själ. Klart du ska bli bortskämd med bästa som är skadad. Fina vänner ni har.

 8. Åh vad gott det där såg ut! Det verkar ju alldeles underbart! Men det är just det där jag gillar med den här årstiden. Att man kan börja elda och grilla igen 😀 Hoppas ni har haft en fantastiskt dag 😀 // Petra Elisabeth

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: