Så himla avundsjuk!

Så himla avundsjuk!

Ja jag vet att man inte ska vara avundsjuk, men just nu kan jag inte låta bli att vara det!? Lördagen bjöd till en början på soligt och fint höstväder, och jag fick som alltid en längtan efter att vara i skogen. Men denna längtan var inte endast efter lugnet, stillheten och naturens skönhet och dofter. Jag längtade också efter att få sitta i sadeln och vaggas fram till ljudet av hovar mot mjuka stigar. Känslan av välbehag när ens fyrfota vän frustande av belåtenhet bär en fram genom naturen är svårslagen, och jag är verkligen beroende av den.

Men eftersom jag varken får eller kan rida på ytterligare några veckor, blev det att följa med och promenera. Det var både skönt och välbehövligt, men gissa hur avundsjuk jag var! Jag fick pinna på ganska bra också med apostlahästarna för att hinna med. Det var en väldigt lugn tur, men min kondis var inte tillräcklig för att hänga med i traven? Så det fick väntas på mig då och då för att jag skulle hinna ikapp. Men det gjorde Tempen så gärna så att svettiga matte inte skulle bli övergiven i skogen? Dessutom blev han ju klappad under tiden, och det är alltid lika uppskattat av den rödhårige kelgrisen?

Det blev ett antal foton tagna, varav de flesta föreställde en hästrumpa och en rygg. Men så blir det när man kommer flåsande på efterkälken!?

0

54 svar på ”Så himla avundsjuk!

 1. Förstår att du vill tillbaka upp. Ser så mysigt ut med höstpromenader på hästrygg. Jag gillar iof att gå själv, men fattar att det är långt från samma sak! ?

 2. Men så fint ändå. Hoppas att du snart kan rida igen. Jag förstår friheten i att sitta på hästryggen även om jag inte är hästmänniska själv. Men fina är de, hästarna.

 3. Kan tänka mig att det sved lite att du inte fick rida, men du fick komma ut och vara med ett hörn ändå 😀 Du är där snarare än du tror, uppe på hästryggen 😀

 4. Men åh vilka mysiga bilder!! Skönt att få en promenad ändå, även om jag förstår att du längtar efter att få sitta i sadeln! 😀 Men tänkte, kan du inte sitta uppe på hästen om någon kanske hjälper till och leder hästen? Eller det kanske ändå blir svårt.. Men tänkte så får du iallafall mysa lite på ryggen! <3

 5. Förstår så väl att du längtar efter att rida men samtidigt skönt att du kunde komma ut i skogen lite grann i alla fall. Önskar dig en fortsatt fin dag 🙂

 6. Så tråkigt att du inte fick rida, om du så gärna vill det så förstår jag att du var avundsjuk!
  Förresten, har du sett mitt senaste ”Sprid lite kärlek” – inlägg? … Om inte, missa det inte! =) Kram

  1. Åh jag hade läst fram till inlägget precis före, och missat det här! Men nu har jag läst!? Tack snälla rara du!!❤️ Om du bara visste så glad jag blev!!❤️Kramar!???

 7. Alla känslor är tillåtna. <3 Underbara bilder, jag kan förstå att du längtar efter att vara uppe på hästen.

  (Jag lovade ju att meddela när alla smycken är uppe i shopen, och nu är de. 🙂 )

 8. Vilken härlig terräng ni har. Senaste stallplatserna har varit så begränsade, funnits rutter på kanske 2 km att rida. Eller som stället innan där stallet var mitt i stan. Tur jag hade trafiksäker häst då

 9. Haha! Man får försöka se det positiva i allt! Nu fick du träna konditionen samt längta lite extra till när du får rida igen. ?

  1. Tack!? Jodå jag försöker se positivt i ytterligare några veckor som handen är paketerad. Sen ska den tränas upp igen, så jag lär få längta.

 10. Åh va tråkigt att du inte är bra än, krya på dig vännen och hoppas de blir bättre snart ☺️Skönt iallafall att du fick komma ut i skogen och rida ju ??

 11. Att sitta på sadeln är så magiskt och så fantastiskt, förstår helt klart du vart avundsjuk. De va så länge sen jag red också 🙂 Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *