Ett stort och varmt tack!

Ett stort och varmt tack!

Jag vill tacka alla er underbara och snälla  läsare som läste mitt förra inlägg, och gav mig fina, uppmuntrande och peppande kommentarer!❤️ Det värmer verkligen!❤️

Måndagen var en riktigt down dag. Ibland är det bara för mycket som jäklas samtidigt, och har man otur håller det på ett tag också. Det är ju som bekant så att man inte kan påverka precis allt i livet. Men det går inte att det som är tungt bara plussas på, för tillsist börjar man sjunka… När det känns motigt är det jätteviktigt att göra saker som väger upp i den positiva vågskålen. Så i den skålen hade jag även gjort plats för mitt bloggande.

Men när jag inte ens kunde dela mitt blogginlägg på min egen privata profil utan att det försvann, blev det liksom droppen som fick bägaren att rinna över. Men det har känts lite bättre vartefter dagen har gått och jag har läst era fina kommentarer❤️ Jag är också så tacksam för hjälpen jag har fått att dela det jag skriver❤️

Nu är jag hemma igen efter några veckors paus från verkligheten. Husbilen står parkerad på gården, och det känns lite sorgligt att resan är över. Jag är helt ärligt inte redo för verkligheten så som den ser ut just nu. Visst är det skönt att vara hemma – det är inte mitt hem som är mitt bekymmer – men främst eftersom jag äntligen är med mina fyrfota vänner igen. Jag har saknat dom varje dag, men behövde verkligen komma bort ett tag. Om det hade varit möjligt skulle dom ha fått följa med.

Kvällen var iallafall både vacker och skön, och tillbringades i skogen i sadeln på Lilla Mannen. Min kära, genomgoda, glada, snälla, roliga, nyfikna arabhäst som inte har ett ont hårstrå på hela kroppen. Det brukar sägas att man inte kan köpa varken lycka eller kärlek för pengar. Tänk så fel man kan ha❤️ När man är riktigt lyckligt lottad kan det hända att man råkar köpa någon som till och med gör livet lite lättare att leva när det verkligen tar emot ❤️

Under bilden finns en länk till en liten film från  ridturen. Om man klickar på den kan man följa med oss några steg på vägen, och höra hovarnas fridfulla ljud mot den mjuka stigen 🙂

FAF8006D-FD0E-41B9-A8E5-F3984B8398F5

 

65 thoughts on “Ett stort och varmt tack!

  1. Ja så är det verkligen! När man åker bort så skingrar man tankarna lite – även om man kanske inte lyckas helt. Men det skulle ha varit roligt att kunna ta med sig sina fyrfotingar?

 1. <3 läste ditt svar till mig i förra inlägget och det är ju märkligt av FB. Du är ju inte den enda som delar länkar, och säkerligen inte den som delar mest. Hoppas det löser sig.

  Vad härligt att kunna rida ut i skogen. 🙂 Måste vara så fridfullt.

  1. Tack Elisa!❤️ Ja jag tänker precis som du. Jag har ju inte ens försökt att sälja något, utan delar bara lite text och bilder.
   Ja det är fridfullt som ett balsam för själen att rida ut i skogen☺️

  1. Ja det är otroligt mysigt, och helt ärligt är det det som håller mig uppe just nu?
   Jo jag har skrivit till fb flera gånger men har inte fått någon respons. Har skickat med en länk till bloggen och bett dom läsa vad jag faktiskt skriver.
   Det här inlägget lyckades jag ju dela i din grupp, så det var nästan så att jag ropade Yippii! Hoppas innerligt att det slutar krångla.

 2. Jag hade också problem med att länka min blogg igår, man blir så less på det när det skall strula så 🙁 Så fint att Din kväll blev bättre, åh det måste vara underbart att rida ut i skogen så där 🙂 Kram <3

  1. Ja det verkligen underbart, och en räddning för själen just nu? Ja visst blir man less när det strular! Det finns liksom inte ork med mera strul.
   Kram!❤️

  1. Ja verkligen! Efter allt som har hänt och fortfarande händer detta år är det nog ett mirakel om det inte blir total härdsmälta.

  1. Ja det är jätteskönt, och för min del även nödvändigt? Jag hoppas att ni får en härlig helg, och nästa helg likaså!

 3. Downs alltså! Så himla hemskt med sådant, har det så ofta nu känner jag, att jag inte vill göra något, inte orkar göra något! Så himla tråkigt, men som du själv säger, fina kommentarer förgyller! Ta hand om dig och ha det så bra!

  1. Ja det är sannerligen inte roligt! Dom lägger sig dom en unken grå filt över vardagen och förtar både ork och lust. Ta hand om dig du också Viktor och ha det så bra!

 4. Vissa dagar är upp och vissa ner, viktigt att försöka se de bra dagarna och samla energi från dem så man inte dras ner. Alltid skönt att få komma hem igen, hoppas du känner dig mer pepp för “verkligheten” snart. Kram

  1. Ja det går upp och ner här i livet, så man får ta vara på det som känns bra! Det jag står inför finns absolut noll möjlighet att någonsin känna sig pepp inför, men tack iallafall! Kram

 5. Vilken tur att det känns bättre idag! Och en ridtur, hade varit något som jag själv också skulle behöva, är så avslappnade att få sitta på hästryggen och bara njuta!

  1. Ja visst är det så! Det blir liksom en extra sten på lasset. Ridningen och inte minst umgänget och vänskapen med hästarna ger så mycket sinnesfrid och glädje.

 6. Alltid bra med stöttningar av folk oavsett om man inte känner varandra men så tråkigt att detta händer en men hoppas de inte blir så mer för du ska må bra:)

  1. Tack snälla Emma!❤️ Ja jag hoppas verkligen att det slutar att strula och krångla med fb för det räcker verkligen nu.

 7. Skönt att komma tillbaka till hästarna igen, trotts att jag förstår att du inte alls ville ta och avsluta semestern 🙂 hoppas det bara blir bättre nu fina du <3

  Sv; tackar. Så gillade allihopa 🙂

  1. Tack snälla rara Carolina!? Ja det är jätteskönt att vara med hästarna. Om jag haft dom med mig kunde jag ha struntat i att åka hem?

  1. Ja jag förstår det! Jag har själv bott i centrum på storstäder och vet hur det kan vara. Naturen är verkligen avstressande?

  1. Ja hästar – och djur överhuvudtaget – är ett balsam för själen att vara med❤️ Jag kan verkligen förstå att du saknar ridningen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: