En badkrukas bekännelser

En badkrukas bekännelser

Okey, jag vet att det här är ett lyxproblem. Men medan jag pysslar och donar i husbilen inför avfärd, drömmer jag om att få bada i varmt vatten. Den där känslan när man glider ner i varmt havsvatten är ju heeelt underbar!! Inget huttrande och frysande från fotdoppet till helkroppsdoppet, utan bara ren oförfalskad  njutning hela vägen ner i vattnet!? Det kommer självklart att bli mysigt och härligt att ge sig ut i rullning igen, och jag är övertygad om att sommarkänslan återvänder. Men just nu, när vinden dånar i träden, himlen är grå, och regnet hänger i luften – ja då vandrar tankarna iväg till alla minnen av sköna havsbad.

För några år sen var vi på Franska Rivieran som synes nedan, och jag badade så mycket att jag nästan blev skrynklig som ett russin. Bilderna är tagna på mig från stranden då jag plaskade runt som en barnunge i havet, och blev omkullvält av vågorna ibland!? Det var nästan omöjligt att gå ur vattnet. Det är såna minnen som smyger sig fram när jag packar in årets badkläder i husbilen. För hur varmt det än kommer att bli i luften så småningom, så kommer havet att vara krispigt iskallt!!?

Nåväl, nu får det vara färdigfantiserat om världens alla varma hav för idag! Dags att ta itu med verkligheten?

Jag önskar alla en fortsatt härlig dag!

0

47 svar på ”En badkrukas bekännelser

 1. Åh jag älskar att ligga vid stranden och kunna springa ner och bada! Hade planer på det i veckan men här har de regnat senaste dagarna

  1. Javisst är det härligt!? Här har det dock heller inte varit i närheten av badväder.

 2. Det behövs några dagar av sol och värme men snart blir även havet och sjön så pass varm att det är skönt att kliva ner, det tror jag stenhårt på =)

  1. Ja det får man verkligen hoppas! Igårkväll var det så kallt ute att jag funderade på att ta fram täckjackan!??

  1. Ja allra helst utomlands är det skönt att bada!? Hoppas verkligen att det hinner bli en gnutta varmare att bada i Sverige den här sommaren. Igårkväll var det svinkallt ute!

   Kraaam!! <3

 3. Att få vada i ett varmt hav vore ju så härligt. Synd bara att man får åka en bit för att få uppleva de. Så härligt att ni ska ut med husbilen igen 🙂 ser fram emot att få läsa om resan ?

  1. Ja tänk om havet vore varmt här hemma! Det skulle verkligen vara perfekt!? Men det ska iallafall bli härligt att rulla iväg, och det är så roligt att du vill läsa om resan? <3

 4. Vilka härligt bilder och vara där!
  Någon du skulle rekommendera ? <3
  Vill åka nån stans men vet inte riktgt vart <3

  1. Tack så jättemycket!? Ja jag trivs på Franska Rivieran, och skulle gärna åka dit igen. Om du gillar sandstrand så är valet Cannes. Nice har små runda stenar på stranden, men havet är lika härligt <3

 5. Haha åh, jag är verkligen motsatsen till badkruka och fick mig ett gott skratt när jag läste det här. Den andra bilden är ju verkligen pricken över i:et och förstärker att man förstår att du slungats omkull där i vattnet.

  1. Haha, om du bara visste hur mycket jag önskar att jag vore som du!!? Jag älskar ju att bada, och helst när det är vågor! På nedre fick jag mig en varmsup istället för kallsup – om man nu kan säga så?!?

 6. Jag älskar att bada med men har bara gjorde det en gång iår.
  Franska Rivieran skulle vara härligt att åka till ?

  1. Haha, nej när det är riktigt kallt räcker det att doppa fötterna för att kyla hela kroppen!?

 7. Jag håller med dig om att det inte känns lyxigt att bada i Sverige när det är så kallt. Jag hoppas att om vi badar utomhus under sommaren är vattnet behaglig och njutbart 🙂

 8. Ju äldre jag har blivit, desto större badkrukor har jag blivit. Förra sommaren badade jag mycket, men så var det en väldigt varm sommar också.

 9. Jag hoppas att jag också kommer att plaska på och bada som bara den på Mallis, för det måste man ju minsann, härliga bilder

 10. Åh så härligt det ser ut på bilderna! Jag längtar också efter varmt vatten och tack och lov ska vi snart till Grekland! Men tills dess får vi fortsätta bada i det kalla sverige?

  1. Tack så mycket!? Det låter ju superhärligt att ha en Greklandsresa att se fram emot!?

  1. Tack så jättemycket!? Ja det är inte mycket som slår ett varmt havsbad!?
   Om husvagnen står packad och klar kan ni kanske dra iväg på kortare övernattningsturer?

  1. Tack så jättemycket!? Såklart att jag kan stuva in dig också! Finns det hjärterum så finns det stjärterum!?❤️

 11. Det ser verkligen jättehärligt ut. Nej jag hade inte heller velat bada nu det är alldeles för kallt för mig med?

  1. Tack så jättemycket!? Ja det är nog bara sånadäringa vinterbadare som kan njuta av vattnet nu!?

 12. Jag har sjukt svårt att bada om vattnet är.kallt ! Haha ! Alltid varit en badkruka ?

 13. Jag är med en riktig badkruka tycke inte om att gå i vattnet då det är för kalt ? men vad härligt det ser ut att plaska runt där

 14. Jag älskar att bada dock inte i vårt kalla hav här i Malmö direkt men annars så!
  Vad roligt med en husbil. Någon gång hade jag med velat ha en husbil 🙂

 15. Men guuu vilka fantastiska bilder!! Kan helt instämma i det du skriver, så jag fick en liten idé. Vad sägs om att jag kommer och möter upp dig och sen tar vi husbilen till just Franska Rivieran? Låter inte det hur bra som helst?? Hahaha! Kram finaste <3

  1. Åh tack så jättemycket fina du!? Vilken superbra idé!! Tänk så mycket kul vi skulle kunna ha tillsammans där!!? Säg till så drar vi!!? Kram hjärtat! <3

 16. Förra sommaren badade jag som aldrig för m en i år har jag fegat ur ff. Som det ser ut n u blir det nog inte bad för mig.

  1. Det kan jag mycket väl förstå! Vi får hoppas att vattnet blir varmare så det blir några härliga bad i år också!?

 17. Haha jag är likadan. Tycker det är så himla svårt att bada när det är kallt. Vill gärna ha riktigt varmt i vattnet.

  Ja det var riktigt trevligt, och godsakerna passade också mig perfekt då jag precis som du är en riktig snaskråtta 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *