Lite sugen…

Lite sugen…

Medan många börjar sikta in sig på julfirande innan sommaren ens är slut, känner jag mig tidigt ute när jag vill Halloweenpynta i slutet av oktober!? Det där att gå och sukta efter olika högtider är inte min grej, för dom kommer när dom kommer. Men idag fick jag iallafall lite Halloweenkänningar och blev sugen på att pynta! Den troliga orsaken är nog att det både var kolsvart och iskallt ute imorse. Kylan kom plötsligt, och det blåser dessutom så bitande kallt att jag inte ens vill gå ut. Hostan hänger sig envist kvar, och jag har ätit ”vanlig” hostmedicin ett par dagar för den flumframkallande vätskan i flaskan kan man ju bli beroende av?

Men trots min lust att pynta här hemma har jag inte skridit till verket ännu. Jag ligger och latar mig, läser, tittar på bilder och lyssnar på blåsten utanför. Förr eller senare ska jag väl skrapa ihop lite lust att ge mig ut i kylan. Det blir lite svårt att hålla högerhanden varm. Jag kan inte ha handskar pga att fingrarna är ihopfixerade med varandra, och jag måste få tag på någon jättestor vante som rymmer handen med sakerna som sitter på. Det får bli ett prioriterat uppdrag åt mig som inte haft den annalkande kylan i åtanke.

Dagens inlägg illustrerar jag med ett par gamla halvsuddiga bilder på en tidigare Halloweenpyntning. Av någon anledning försämras bildkvalitén på kort jag tagit med paddan. Men snart kommer det nya färska bilder på årets pynt här i bloggen!?

Brukar du Halloweenpynta?

0

74 svar på ”Lite sugen…

 1. Så mysigt..tyvärr har jag inte fastnat alls för halloween. Men har en liten 3 åring som älskar halloween så jag får skärpa mig ?

 2. Jag är också fruktansvärt lat där, vill pynta men lyckas aldrig ta mig samman!! samma sak under jultider, så lyckas jag inte heller pynta så som jag vill??

 3. Jeg pynter ikke, har ikke kapasitet til det. Det får bli meg jul hos oss. Der tar jeg den helt ut…. Har til og med små engler på bordet. Har ikke så mye nips her hos meg 🙂

  1. Jag har har inte heller så mycket pynt att det ens räcker till att pynta massor inför Halloween!?

 4. Jag hade gärna velat pynta för halloween men det har inte blivit av.. det är inga som kommer bus eller gods här och det har blivit så litet här i Sverige 🙁 Men förra julen gick jag all in med pyntet 😀 Får se hur det går med katten i år dock.. Älskar iaf högtider 🙂

  1. Det är inga som kommer med bus eller godis här heller i obygden, utan det är bara jag som är allmänt barnslig!? Katter brukar ju annars ha jättekul när man pyntar!?

 5. Jag tänkte pynta tills jag kom på att det krockar väldigt med med sonens födelsedag som är i morgon. Det ska ju vara bamse och Pippi tema i morgon. Men julpynt kör jag på istället ??

  1. Ja det låter som en riktig pyntkrock!? Förstår att du hoppar över och kör på julpynt senare!?

 6. Förstår att du helst inte vill gå ut, det var riktigt kyligt ute idag och det märks att även vintern kanske är på väg snart 🙂

 7. Kommer missa Halloweenpynt i år eftersom jag är bortrest. Annars tycker jag är det jättekul med pynt. Vad fint du hade gjort det sist. Så mysigt! ?

 8. Så fin Halloweenpyntning. Här pyntas inte något särskilt inför Halloween. Halloween är aldrig något jag har firat. Hoppas att du löste det med någon vante och kom ut på en promenad.

  1. Tack så mycket!? Nej det är ju långt ifrån alla som firar Halloween. Nu har det löst sig med en stor lovikavante iallafall!?

 9. Har nog aldrig halloween pyntat, det är den högtiden jag bryr mig allra minst om ? funkar det inte med tumvantar heller? ?

  1. Ja egentligen är det den högtiden jag bryr mig minst om, för jag är ju inte ute och tigger godis eller busar!? Men pyntet är mysigt!?
   Mina tumvantar är för små för att jag ska kunna få ner handen när fixeringarna sitter på? Så det är därför jag måste hitta jättestora vantar?

 10. Ååh jag är expert på att längta till jul i augusti <33 Älskar julen! Men vad fint ni gjort, skönt med feeling att pynta lite. Kramar <3

 11. Jag har varit väldigt dålig på att pynta till egentligen alla årstider sedan jag flyttade hemifrån. Lite tråkigt egentligen för jag minns hur otroligt mysigt och stämningsfullt det var hemma i huset när jag fortfarande bodde hemma och mamma pyntade.

  1. Ja när jag bodde hemma pyntades det flitigt!? Jag pyntar ofta till högtider, men det händer också att det inte blir av.

 12. ÄLSKAR att pynta och dekorera. Oavsett årstid och event. Så hittar jag på alltid någonting trevligt. Kommer tyvärr inte hitta på något storslaget för denna gången. Utan mer mysa till pyntatet hemma med något enkelt. Mysa med familjen och se till att vi har tillräckligt med ved.

 13. Vi har aldrig pyntat inför halloween här hemma varför har jag ingen aning om.Men iår tänkte jag faktiskt köpa lite pumpor och pynta utanför dörren. Men jag har dessvärre inte fått tag i några ännu.Vad fint du har pynat ska bli spännande att få se slut resultat av ditt pyntade för detta året

 14. Vilka fina pumpor! Supermysigt!
  Jag har aldrig varit ett fan av just halloween, så vrukar inte vara den som propsar på att vi ska pynta. Bag är inte jätteöfrjust i någon form av pynt faktiskt. ??

 15. Halloween är min favorithögtid ?? Hoppas att du förblir pyntinspirerad när Halloween kommer, att pynta är ju så trevligt❣ Jag pyntar inte, men nog ska jag fira åtminstone lite?☄ En skräckfilm eller två blir det nog och givetvis några Halloween-selfies?

 16. Men jättefint ju! Häftigt! 😀 Jag är sugen på att pynta, dock är jag sugen på att pynta med julsaker haha! Det är lite tidigt kanske, men jag fick in känslan när jag handlade lite i affärerna! 😀 Så hoppas tiden till December går fort! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *