Ett stort tack

Ett stort tack

Idag vill jag tacka mina fantastiska läsare! Det har varit extra tidskrävande att skriva sen jag blev skadad och har min opererade högerhand i paket. Jag har glädjande nog fått såna mängder av kommentarer, och förra inlägget fick så många väldigt fina och engagerade sådana. Hur gärna jag än har velat har jag inte hunnit svara på alla ännu. Jag släpar efter för att det helt enkelt tar sån tid att skriva, och under fredagen missade jag att ta värktabletterna som jag skulle, så fokuset var inte det bästa. Men jag kommer att svara alla för att jag verkligen vill det!

Jag läser varje ord från er, och blir jätteglad varje gång ni har läst mina inlägg och tagit er tid att skriva ett svar. Det betyder alltid mycket för mig, och i nuläget hjälper ni mig också att skingra tankarna när jag inte kan göra sånt som jag brukar. Bloggandet ger mig en meningsfull sysselsättning.

Jag gnetar på för att jag brinner för att skriva, och för att denna blogg som är så ny i världen redan har gett mig så mycket. Detta är ni delaktiga i, så återigen ett stort tack!❤

0

59 svar på ”Ett stort tack

 1. Har inte varit på sociala medier på så länge så har missat din operation. Hoppas den blev lyckad och att du snart är tillbaka till det vanliga jag igen.

 2. Så skönt att du känner att bloggen och vi läsare hjälper dig 🙂 Jag tycker skrivandet är fantastiskt och man får kontakt med människor man annars inte skulle få kontakt med. Jag gillar att läsa din blogg då du är ärlig, öppen och äkta. Du skriver bra och man fastnar i det du skriver, både när du skriver inlägg men även dina kommentarer i min blogg 🙂

 3. Vad jobbigt med din hand ? Visst är det roligt med engagerade läsare ? …och extra mycket när man inte är i helt form själv och får fina ord. Du skriver från hjärtat och ger pepp till de som kämpar ?

 4. Visst känns det bra när man får bra och engagerade kommentarer när man inte mår så bra. Jag hoppas verkligen att din hand blir återställd sen när gipset försvinner. Heja dig ?

 5. Vad roligt att även vi läsare kan ge dig nått tillbaka och inte att det är bara du som ger oss en upplevelse med dina texter och bilder

 6. Det måste vara jätte svårt att skriva! Duktigt av dig som fortsätter att blogga trotts handen. Hoppas att den blir bra snart och att det läker fint så att du kan återgå till det normala snart 🙂 // Petra Elisabeth

 7. Hoppas det blir bättre med handen snart 😀 ! Jag hade nog inte orkar skriva så mycket om jag hade skadat handen ??!

  1. Tack så mycket!? Ibland känns det som att jag inte orkar heller, för jag kan nästan bli knasig ibland när jag duttar på fel bokstäver – vilket sker nästan hela tiden! Rackarns skrivklåda!!!??

  1. Tack så mycket!? Ja så är det verkligen!! Jag hade aldrig trott att bloggandet skulle ge så mycket fint utbyte med andra!?

 8. Ja visst är det extra peppande när man får mycket respons på det man skriver 🙂 Hoppas även handen blir bra snart så du får lite enklare att skriva 😀

  1. Tack så mycket!? Ja det är det verkligen! Man skriver ju inte ut i tomma intet, utan man har kontakt med andra människor!?

 9. Tycker blogg communityt är så himla bra, alla är så fina och trevliga människor! Så starkt av dig att ändå skriva trots ont, tycker din blogg är supermysig och bra ?

 10. Åh, vad roligt att höra att du känner så! Jag känner precis likadant med bloggandet. Hade faktiskt inte en tanke på att det skulle bli en sådan här trevlig stämning och att man skulle knyta så många nya kontakter när jag började blogga igen. Så var det inte alls när jag bloggade för 10 år sedan 🙂

  1. Tack!? Jag trodde aldrig heller i min vildaste fantasi att det skulle bli så mycket fin kontakt med andra människor – trots att man inte känner varandra irl?

 11. Tycker du är fantastisk som får ihop vardagen med handen och allt annat, det är tråkigt när planer försvåras när man glömmer sådana saker ? Hoppas du kommer igång med din vanliga vardag så fort som möjligt ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *